Stižu pojačanja u Radnički?

Trener niškog Radničkog Aleksandar Ilić kaže da je klub u pregovorima sa Dušanom Kolarevićem, Nikolom Lukićem i Branislavom Vukomanovićem. Ivan Pejčić možda napusti klub.

U Fudbalskom klubu Radnički još nema novih imena, ni dan posle probne utakmice koji su igrači odigrali između sebe. Pregovori sa potencijalnim pojačanjima su u jeku, još nema konkretnih dogovora i potpisa.

– Pregovaramo sa Nikolom Lukićem, Dušanom Kolarevićem i Branislavom Vukomanovićem. Želja mi je da dovedemo Miloša Živkovića koji je tu na probi – rekao je Aleksandar Ilić.

Nikola Lukić (22) je prošle sezone odigrao 21 utakmicu u Metalcu iz Gornjeg Milanovca u Superligi. Dušan Kolarević (25) je u zimskom prelaznom roku prošle sezone otišao iz niškog Sinđelića u OFK Beograd. Najiskusniji na ovoj listi je Branislav Vukomanović (30) prošle sezone igrao je u albanskom klubu Kastrioti iz Kroje, a pre toga igrao je, između ostalih, u Metalcu i kragujevačkom Radničkom.

Kako je ranije rekao Ilić, do ponedeljka bi trebalo da se znaju imena pojačanja i tim na koji će Radnički računati u Superligi.

– Meni trebaju prava pojačanja. Planiramo da dovedemo štopera i špica – otkrio je Aleksandar Ilić.

Iz kluba su do sada otišla devetorica fudbalera, a najbolji strelac prošle sezone Ivan Pejčić (13 golova) imao je prethodnih dana ponudu iz jednog beogradskog kluba. Trener Aleksandar Ilić je razgovarao sa njim o daljim planovima i uslovima.

– Ivanu Pejčiću smo ponudili bolje uslove nego prošle sezone. Očekujem njegov odgovor – istakao je Ilić.

U Radnički su do sada stigli Milutin Ivanović (Jagodina), Stevan Stefanović (Sinđelić) i Marko Zdravković (Meder, Austrija). Sa pozajmice su vraćeni Rade Dugalić, Jovan Dimitrijević i Stefan Marković, a iz omladinske ekipe je prebačen Mladen Petrović.
Published
Categorized as Sport

9 comments

  1. Пејчо остани! У који год други клуб да одеш тамо нема Мераклија. Напред Раднички!

  2. nisu losi igraci,samo treba sto pre da dodju da bi se uigrali…naravno Pejca pod obavezno da ostane !

  3. U prva tri kola ce sve da se vidi, kakva je igra kakva su pojacanja. Ovaj Lukic iz metalca je zanimljiv, ivanovicu samo nemojte da pije i pali cigare i bice dobar. Ne znam zasto ste pustali Dugalica dete je veoma perspektivno. Eto opet uprava i rukovodstvo treba da se menja svi osim trenera Ilica.

  4. ovaj Lukic Nikola je odlican igrac,mlad,vec sa iskustvom iz super lige…dobar potez uprave radnickog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *