Radnički danas igra u Jagodini

Fudbaleri niškog Radničkog od 17:30h dočekuju Radnički iz Kragujevca na Gradskom stadionu u Jagodini u okviru 3. kola Superlige.

Prvi meč kao domaćin u Superligi Radnički neće odigrati u Nišu zbog nespremnosti stadiona Čair za elitno takmičenje. Posle pauze od 9 godina niški Radnički igra prvi duel kao domaća ekipa, a u goste stiže imenjak iz Kragujevca sa kojim se nije sastao od 2006. godine u zvaničnim mečevima u ligi. Tada je kao domaćin slavio kragujevački tim sa 3:0 u Drugoj ligi.

Prilike su sada drugačije. Nišlije dolaze u elitu kao prvaci Prve lige, Kragujevčani su završili prošlu sezonu kao šesti. Na početku ove sezone niški Radnički je pretrpeo poraz u Novom Pazaru (3:0) i ostvario pobedu u Kuli (2:1). Gosti su prvo poraženi od Rada (2:0), a potom odigrali nerešeno sa Novim Pazarom (1:1).

Prema najavama, Radnički će početi meč sa Milošem Perićem na golu, ispred njega bi trebalo da budu Zoran Pešić, Miloš Petrović, Marko Ranđelović i Predrag Stamenković. Očekuje se da u veznom redu budu Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović i Strahinja Petrović, a u napadu Vladan Binić i Stevan Stefanović.

Organizovan je i odlazak navijača. Okupljanje navijača je u 13h na amfiteatru na keju, a polazak u 14h kod restorana “Gusar”.

Published
Categorized as Sport

2 comments

  1. Sa terase vidim da su se pokrenuli radovi na stadionu,10-tak ljudi namesta stolice na jugu……samo napred Radnicki!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *