Ranđelović: “Očekujem dobar rezultat”

Fudbaleri Radničkog iz Niša u petak, 24. avgusta od 17:30h u Jagodini dočekuju Radnički iz Kragujevca u trećem kolu Superlige. Igrač niškog tima Marko Ranđelović očekuje pozitivan rezultat.

Niški Radnički će prvu utakmicu kao domaćin ove sezone u Superligi ipak odigrati daleko od kuće. Pošto stadion Čair nema uslova da na njemu bude odigrana utakmica, Nišlije su primorane da dočekaju imenjaka iz Kragujevca u Jagodini. Niški Radnički ima poraz i pobedu na startu sezone, dok su gosti iz dva meča osvojili samo bod.

– Poznajem ekipu protivnika, igrao sam protiv njih. Sa Kosarićem sam bio u Radu. Mogu da kažem da imaju iskusan tim, a rezultati im do sada nisu išli na ruku pa dolaze u Jagodinu motivisani – rekao je Marko Ranđelović, koji se vraća u tim posle pauze zbog crvenog kartona iz prvog kola.

Posle pobede nad Hajdukom u Kuli atmosfera u niškom timu je bolja.

– Bila je i do sada pozitivna atmosfera, ali sada je mnogo bolja. malo ko je očekivao dobar rezultat i pobedu u Kuli. Sada se lakše diše, očekujem dobar rezultat. To bi dovelo i više ljudi na Čair kada budemo igrali – istakao je Ranđelović.

Radnički će u Kuli izaći najverovatnije u sledećem sastavu: Miloš Perić, Zoran Pešić, Miloš Petrović, Marko Ranđelović, Predrag Stamenković, Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević, Aleksandar Jovanović, Strahinja Petrović, Vladan Binić i Stevan Stefanović.

(/slika2)

Iako se meč ne igra u Nišu, navijači Radničkog će najverovatnije otići u Jagodinu u velikom broju i tako preneti bar deo atmosfere iz Niša. Utakmica počinje u 17:30h, a biće odigrana na Gradskom stadionu u Jagodini. Za one koji ne mogu da odu u Jagodinu, mogu da prate meč preko kanala Arenasport 1.

Published
Categorized as Sport

3 comments

  1. Полазак у петак у 14.00 часова код тврђаве испред “Гусара”.ПРЕВОЗ БЕСПЛАТАН !!!

    Идемо Мераклије, инвазија на Јагодину…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *