Radnički u “Leđei” protiv Partizana

U subotu, 3. novembra od 13:30h fudbaleri Radničkog dočekuju Partizan u 11. kolu Superlige na stadionu Čair. Kako najavljuju u Upravi kluba, niški tim bi trebalo da počne utakmicu u novim dresovima.

Sutra u Nišu biće pravi praznik fudbala. Na Čair stiže ekipa Partizana, aktuelnog prvaka države. Radnički je zaboravio poraz od OFK Beograda, okrenut je samo duelu koji ga očekuje na najverovatnije punom stadionu.

– Ekipa Partizana je trenutno najbolja u prvenstvu, opasna na svakoj poziciji. Moramo da ih shvatimo maksimalno ozbiljno. Nadam se da ćemo doći do pozitivnog rezultata što bi bio i remi. Nije realno da pretimo Partizanu, ali nadam se dobrom rezultatu – rekao je Bojan Đorđević, odbrambeni igrač Radničkog.

Partizan je u Kupu Srbije izgubio sa 2:1 od Borca u osmini finala.

– Biće još opasniji posle Borca. Izgubili su trofej u Kupu, okreću se prvenstvu. Dolaze ranjeni, ali su tada najopasniji. Za njih je prioritet prvenstvo i zato će nam biti još teže – dodao je Bojan Đorđević.

Kako kažu u Upravi Radničkog, fudbaleri bi trebalo da izađu na teren u novim dresovima marke “Legea”. Oprema bi trebalo da stigne večeras, a fudbaleri sutra da je premijerno nose. Kako se mnogi u Nišu nadaju, da donese sreću igračima Radničkog.

Kapacitet stadiona za ovu utakmicu je 14.000 mesta, kažu u klubu. Potvrđeno je da su prodate sve karte za zapadnu tribinu, ostale su još ulaznice za sever, jug i istok. Cene za jug i sever su po 300 dinara, a za istok 500 dinara.

Published
Categorized as Sport

11 comments

  1. То покушавају да нас наљуте имитирањем Звезде?! Па 5 има да приме у ‘срећној’ опреми!!

    1. Ja sa mojom curom dolazim iz Aleksinca i navijam za Radnicki,nase mesto je na jugu! Aleksinac navija za RADNICKI…

  2. Ljubice, posto si postala portpalor kluba, ovu vest treba prvo da objavis na sajtu kluba, a ne ovde. I sve buduce vesti koje su vezane za Radnicki.

  3. Dolazi zena kod ginekologa i kaze:Doktore kad rasirim noge iz pice se cuje:
    -Napred partizan…
    Kaze doktor:
    -Ne brinite,puno pica ovih dana to govori.

    1. Ne razumem ove ljude koji lupaju minuse !
      Pa valjda , bi svakom bilo drago , da poseduje dres Radnickog !
      Ne kontam ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *