Radnički – Partizan pod reflektorima na Čairu?

Reflektori na stadionu Čair u Nišu trebalo bi da prvi put budu u upotrebi 3. novembra kada Radnički dočekuje Partizan u okviru 11. kola Superlige, najavljuju u niškom Fudbalskom klubu.

160 lampi za 4 reflektora na stadionu Čair je stiglo u Niš i trebalo bi u narednom periodu da reflektori na niškom stadionu opet zasijaju.

– Sijalice za reflektore su stigle, to je donacija Fudbalskog saveza Srbije. Reflektori bi trebalo da budu kompatibilni kada se uradi krov i moći će da se prebace na krov stadiona. Treba da se završe instalacije i da se ispeskare stubovi reflektora, a to bi trebalo da rade članovi PAEK-a. Prema procenama, za mesec dana bi trebalo da bude gotovo, taman za meč Radničkog sa Partizanom – rekao je Miloš Simonović, predsednik Skupštine Radničkog.

Kako kaže Milan Pešić, gradski većnik za sport, izvođači radova su Elektrodistribucija i “MD Git” koji je i izvođač radova na rekonstrukciji stadiona Čair.

– Treba prvo da dovedemo struju za reflektore jer po onom starom kapacitetu neće moći da se priključi. Moramo da sprovedemo komplet struju, vod od Apelovca gde je glavni transformator. Postoji ugovor koji treba gradonačelnik da potpiše – rekao je Milan Pešić, gradski većnik.

Tokom narednih mesec dana treba da se uradi i rekonstrukcija mreže i farbanje i peskarenje stubova. Kako Južne vesti saznaju, za utakmicu sa Partizanom trebalo bi da bude spreman i gornji deo istočne tribine za gledaoce.

Published
Categorized as Sport

30 comments

    1. Novembar za novembar, prijatelji!
      Vidimo se danas na Cairu u 16.00 i cuvajmo stadion. Jedva smo skrpili novce od bagre koja je sve odvukla za njihov Beograd.
      Nis u srcu!!!

    1. Nismo vam mi ovde skupstina, za grobare i delije, da navijate sa nama kad igramo protiv zvezde ili partizana. I MARSH U BEOGRAD!

    2. More kada bi bilo reda u ovoj drzavi , tada kada bi se igrala utakmica , neki od Vas bi lezali u KPZ .

      Samo da procitate stanje na severnoj tribini ;
      Sa FB stranice Real sa Nisave:

      Stanje na severnoj tribini Caira posle cigaskog sabora je sledece:
      – desetine polomljenih stolica
      – polomljene WC solje, od kojih je jedna bukvalno prepolovljena
      – razvaljena izlazna vrata na dva ulaza

    3. Treba uvesti video nadzor na ceo stadion ,narocito na sever,pa kad se snimi ko lomi i pravi nered,naplata i dozivotna zabrana ulaska na stadion (enleska varijanta)

    4. pa ovo je smesno, ispada da su na jugu meraklije sve gospoda, doktori, naucnici i ostalo, svuda pa i medju meraklijama postoje grupe koje bi da lome, da se biju i ostalo! ja idem na sever od malena i nikad nisam nista polomio ni na jednoj utakmici, glupo je sto ovako pricate, ima ko da odluci ko ce u kpz, ko ce da plati stolice i ostalo… ali sve je to deo fudbala, nismo to mi izmislili…

    5. To sto ides tamo od malena i to sto bi dosao da navijas protiv Partizana,a ne za Radnicki dovoljno govori o tebi.
      Putuj igumane…

  1. Semafor je napravljen treba samo da se doveze i montira innace ga je izradila renomirana firma za izradu semofora DMV IZ Nisa.

    1. Kolko znam DMV ne proizvodi LCD vec LED displeje, jedino ako uvzu neki (kao na pr. onaj Philipsov na Bagdali) pa montiraju.

    1. @Neko
      Ne brini ti brale za nas stadion,samo neka se drzne neko da ga lomi,ima da ih opkolimo i drzimo pod opsadom dok ne izumru ko glodari.Svi cemo gas braniti,ako treba i zivotima.Nama na jugu Srbije je to jedino zadovoljstvo(SPORTSKA DESAVANJA),za razliku od severnjaka. Necemo dozvoliti nikom i nikada da nam lomi stadion.Nije moj grad neka prcija,varosica…
      Radnicki,Radnicki !!!
      P.S Svi pravi ljubitelji fudbala su dobrodosli NA Cair,a huligani i fajteri u ring !!!

    2. Sramota da te bude. Ja sam ponosan d aje SRB dobija stadion kao u Nisu. Samo da vidim da neko nesto lomi, takne ili da svrlja po zidovima ili d abaca papircici ….smao da vidim. Moramo svi da cuvamo nase objekte…Braco sa juga, cuvajte stadion a ne kao mi i Delije. Pozz

    3. @PraviGrobarBG slazem se sa tobom. Fudbal bi trebao da bude veliki praznik kada se igra. Da domaci i protivnicki navijaci navijaju fer i korektno, naravno, spada tu psovke, ali nikako lomeljenja stolica i inventara. Ja sam navijac koji je vec 5 godina na Jugu Caira, skoro na svaku domacu utakmicu sam bio, pa sada idem i na stranu. Navijam, bodrim svoj klub, ne lomim nista, odgledam utakmicu. E tako treba da se navija. A ne da se lome stolice. Polako, treba da nam uvedu zakon kao u Engleskoj, pa svi bi bili manji od makovog zrna. 🙂

  2. stize sampiion … napokon … poslednji put ,u kupu, organizacija neverovatno losa jer nije bilo mesta za sve koji su zeleli da gledaju partizan … sada sa novim tribinama bice puno lakse … nis je celi crno beli !!!

  3. Dolazim da gledam klub za koji navijam od malena … molim ove hejtere koji se potpisuju sa meraklije i real sa nisave da ne budu vece nislije od nas nislija .. navijaj sa koga hoces i ostavi ostale na miru !!!! ja sam izabrao sampione, napred partizan !!!!

    1. Xaxaxa ti koji navijas za partizan kazes da si veci nislija od nas pravih meraklija sa juga! O boze gde ide ovaj narod!

    2. Navijam za Radnicki, iz Nisa sam. Morao sam da se umesam jer je covek u pravu, ne meri se to ko je koliki “Nislija” po tome za koga navija. Nekome je jednostavno neki klub u srcu i nije mu bitno odakle je.

  4. Dokle se stiglo sa reflektorima,tj.da li se nesto uopste radilo svih ovih dana? Cini mi se da je opet dato obecanje bez pokrica!
    Da li ce nekad neko da odgovara zbog lose ili neodradjenog posla?

  5. GROBAR SAM I IZ NISA SAM ALI I JA VOLIM RADNICKI!!!
    UVEK NAVIJAM ZA RADNICKI KADA IGRAJU PROTIV DRUGIH KLUBOVA SAMO KAD IGRA RADNICKI-PARTIZAN NAVIJAM ZA RADNICKI 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *