Postignut dogovor igrača i Uprave Radničkog

Na sastanku između igrača i Uprave Radničkog došlo je do dogovora da će zaostala dugovanja biti izmirena i igrači od sutra nastavljaju sa treninzima.

Protest na početku utakmice sa Slogom, saopštenje i dan bez treninga doneli su igračima Radničkog razgovor sa Upravom i dogovor. Fudbaleri su se sastali sa Slavoljubom Vlajkovićem, predsednikom Upravnog odbora i Goranom Krivačeviće, potpredsednikom kluba.

Dogovoreno je da se deo dugovanja isplati do petka, 4. maja na šta su svi igrači pristali.

– Uprava je došla sa predlogom oko dinamike plaćanja. To je ono što smo i imi hteli, pa smo se složili. Dogovor je da sutra i prekosutra bude isplaćen jedan deo dugovanja, a drugi deo kasnije. Tako da nastavljamo da “gazimo” ka Superligi – rekao je za Južne vesti Zoran Vasković, kapiten Radničkog.

Igrači su posle meča sa Slogom imali dva dana odmora zbog 1. maja i napornog rasporeda pre toga, a danas nisu trenirali jer se niko iz Uprave nije javljao. Predsednik Upravnog odbora Radničkog Slavoljub Vlajković je istakao da je protest igrača samo rezultat nesporazuma.

– Malo je došlo do nesporazuma, kao da se pojavilo u klubu, kako kažu, Uprava i fudbaleri. Od sada smo svi opet Radnički, nema podela na fudbalere i Upravu. Više je bio nesporazum nego da je neko imao loše namere i sa jedne i sa druge strane. Mi ćemo da izgaramo da Radnički uđe u Superligu – rekao je Vlajković za Južne vesti.

Vlajković je potvrdio da će dugovanja biti isplaćena, a igrači će od sutra nastaviti sa treniranjem. Prvi trening nakon pauze od 3 dana je sutra u 10h.

– Mi ćemo obaveze koje imamo kao Uprava da izmirimo, oni će dalje da daju sve od sebe kao fudbaleri i postajemo opet Radnički – istakao je Vlajković.

Kako je potvrdio Slavoljub Vlajković, sutra će zasedati Disciplinska komisija koja će odlučiti o kazni zbog incidenta na utakmici Radničkog i Novog Sada.

Prvi meč koji očekuje Radnički je duel sa Mladenovcem u subotu, 5. maja.

Published
Categorized as Sport

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *