Ilić: “Zadovoljan sam atmosferom u klubu”

Trener Radničkog iz Niša Aleksandar Ilić ističe da je prezadovoljan radom igrača na treninzima i očekuje da tokom ove nedelje u klub stignu pojačanja. Iz tima otišli Marko Mančić i Bojan Dojkić.

Fudbaleri niškog Radničkog vredno treniraju i spremaju se za početak iskušenja koja će im za skoro mesec dana doneti Superliga. Razgovori sa potencijalnim pojačanjima su u toku, a ove nedelje bi trebalo da bude poznat “kostur” ekipe koji će Niš predstavljati u fudbalskoj eliti.

– U razgovorima smo sa nekolicinom proverenih igrača koji mogu da igraju u Superligi. Do petka ili ponedeljka bi trebalo da oformimo igrački kadar i da odemo na pripreme u Lepenski Vir – rekao je Aleksandar Ilić.

Ekipa trenira dva puta dnevno na pomoćnom terenu stadiona Čair, a prva utakmica u Superligi ih čeka za malo više od mesec dana jer 11. avgusta igraju u Novom Pazaru protiv istoimenog tima.

– Prezadovoljan sam odnosom igrača i njihovim ponašanjem. Lepa atmosfera je prisutna, verujem u naše potencijale. Nismo džabe ušli u Superligu – optimističan je Aleksandar Ilić.

Prethodnih dana pojavljuju se mnoga imena kao potencijalni igrači Radničkog, među kojima su i Dalibor Mitrović, Bratislav Ristić, Dušan Kolarević, Miloš Živković, Borivoje Ristić, Aleksandar Mijatović, Ivan Guti Jovanović… Ilić nije želeo da iznosi planove i sa kim je sve razgovarao.

– Sa Ivanom Gutijem Jovanovićem je bilo kontakata, ali je on odustao od Radničkog – otkrio je Ilić.

Imena pojačanja još nisu poznata, ali se zna je spisak sada bivših igrača niškog tima uvećan za 2 imena. Iz ekipe su otišli Marko Mančić i Bojan Dojkić. Mančić je jutros počeo pripreme sa Radničkim iz Pirota, dok je Bojan Dojkić u pregovorima sa nekoliko klubova.

Iz prošlogodišnjeg sastava nema ni Bojana Stamenkovića, Aleksandra Cvetkovića, Aleksandra Petrovića, Dušana Mladenovića, Nikole Stefanovića, Minje Popovića i Čedomira Paunovića na koje Ilić nije računao na početku priprema.

Published
Categorized as Sport

2 comments

  1. Tesko da ce neko doci ako klub nema para, a grad nije stao u odbranu sporta. Treba promena u klubu, u upravi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *