Delegacija EHF-a obišla halu Čair

Predstavnici Evropske rukometne federacije obišli su halu Čair u Nišu u sklou priprema za Evropsko prvenstvo za rukometašice koje će biti u Srbiji od 4. do 16. decembra.

Nišku halu obišli su Jan Tjuik, predsednik takmičarske komisije, Monika Flikseder, koordinator događaja EHF-a, Martin Ros, predstavnik EHF-a i predstavnici Rukometnog saveza Srbije i Rukometnog saveza Niša.

Hala Čair je već poznata gostima pošto je bila domaćin Evropskog prvenstva za rukometaše januara ove godine. Delegacija EHF-a će tražiti neke promene u hali, a najverovatnije će biti pomeranja linija terena zbog velikog studija koji je potreban danskoj televiziji i zahteva veličinu 5mx5m.

U hali Čair i dalje nema 200 stolica koje su uništene tokom finalnog meča Kupa Radivoja Koraća u košarci. Stolice će morati biti nameštene za Evropsko prvenstvo, ali još nije poznato kada će biti montirane.

Published
Categorized as Sport

4 comments

  1. Sramota da grad i SC Cair ne mogu da plate 200 stolica…Pa sta radi taj direktor Caira osim sto prima platu,jel zna da mrdne iz fotelje i ucini nesto da se ne brukamo vise pred evropom?

    1. A tek polomljena sanitarija ,po toaletima .
      Mislim da je posle prvestva u rukometu zastalo sa stalnim odrzavanjem ,i da se preslo u rezim povremenog odrzavanja .
      Mislim na higijenu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *