Jovanović: Čvrsta veza sa SPS

Predsednik niškog odbora URS Branislav Jovanović istakao da je izvesna i čvrsta veza sa koalicijom okupljnom oko SPS.

Jovanović je naglasio da je tako bilo od početka i da se taj odnos sa socijalistima neće menjati. Prvi čovek Ujedinjenih regiona u Nišu istče da su “pregovaračke aktivnosti prepustili SPS-u”, ali kaže da će se odazvati pozivu SNS ukoliko do njega dođe.

– Odazvaćemo se svakako to je demokratski. Rekao sam da smo uspostavili dobre odnose sa SNS. Tu ne postoji animozitet, a i mi čelnim funkcijama nikada nismo uslovljavali – bio je jasan Jovanović.

Nova Srbija moguć ulazak URS-a u koaliciju sa Srpskom naprednom stranku ne čeka raširenih ruku.

– Vi znate da je NS najdalje od URS-a i nekoliko smo puta rekli da je problem imati ih u vlasti. Taj problem ćemo da rešavamo ukoliko budu bili u koaliciji na drugi način. Politika je tu da se nešto promeni, pa makar i kod koalicionih partnera. Ako URS bude bio u vlasti budite sigurni da neće moći da radi ono što je radio – naglasio je Bojan Avramović, prvi čovek NS u Nišu.

Branislav Jovanović nema komentar na izjave Avramovića, jer kako kaže, “ne zna šta se to radilo”.

– Nemam komentar, jer ne znam šta se to radilo. Na šta misle. Građani su ocenili šta se i koliko radilo. Političke procene su nebitne, dela govore više od reči – zaključio je Jovanović.
 

12 comments

  1. KOja bre Nova Srbija ko njih sta pita sa dva odbornika o svemu odlucuje SNS koja je dobila najvecu podrsku gradjana a ne oni koji sami cenzus nisu presli nigde i ovaj nesudjeni predsednik opstine Pantelej. Koliko ih Perisic uvazava nije ih stavio ni u pregovaracki tim, ko njih sta pita…

    1. Lele brate za sedam ipo sati ti si dobio 30 crvenih! Ja ne obraćam pažnju mnogo na to, ali mislim da si ti oborio rekord ,,najviše crvenih ocena za najkraće vreme” za sada….

    1. Bobane, nemam pojma brate. To se i ja pitam. Mislim zato što je Bane pa Banana.
      Ali dobro je da i mi imamo nekog tropskog, kao što Jagodinci imaju Palmu. Mi imamo Bananu. Fale nam Kokos, Limun,Papaja…

  2. Cim je namirisao vlast odmah brze bolje u medije, pred kamere… Bravo Bane nije te bilo mesec dana odmorismo se od tvoji graditeljskih poduhvata! Koga bre vise zamajavas opet u direkciju na mala vrata neka je na cast SNSu i Perisicu zato sto ne postuju izbornu volju gradjana.

  3. Ma Bane znamo da ti nista osim Direkcije nista i ne trazis,Mozda i Pcelica jer se tu jos primaju partijski i gradi po neki vrtic.A sada ti je Mile Ilic mnogo blizi od Draskovica i Tadica.

  4. Pa nije samo DS upropastio sve. Mnogo više zla su nam učinili ove poštenjačine iz SPS-a i URS-a. Pa sad poped iznose svoje bedne duše na buvljakm. Pomoći će oni SNS-u da propadne brže nego što propada DS. A Bane i Mile su stari drugari toliko dobri da je Bane 96 pravio umrlice za Mileta.

  5. Ha ha ha bane nezna sta se radilo!? A joj koga li vise forta koga li zednog vodi preko mostica u D vlase! Pa ceo Nis zna sta ste radili i bane i mile i simon?!Izvukostese ovaj put mile vas spasio samo neznam sta ce to SNS samo ce oni imati problem ili ce mozda bane da se pomeri sa gradskih pozicija mozda ide za BG??? Odstupnica…. hm hm??? A vama iz NS svaka cast konacno da neko posteno kaze da nesto mora da se menja pa makar i u okviru koalicije NEMOZE BRE VISE OVAKO I TACKA !

  6. Ma kolko miloncica kosta ova cvrsta i neraskidiva veza izmedju SPS i Baneta
    URS-ovca bas me zanima?! Tesko mi je da poverujem da je tu sve na bazi dobre saradnje,korektnih odnosa i boljitka za nas grad!!!

  7. Gospodine Jovanoviću da li ste tu čvrstu vezu sa SPS-om izgradili još 1996. godine. Kada se samo setim koliko dana sam proveo u protestima zbog vaše “čvrste veze”. Ovaj narod je zaista glup a i ja sa njim, tako nam i treba.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *