Humanitarni koncert za Tomislava

Kerber, Neverne bebe, Neša i Peca Galija nastupiće 21. avgusta u niškoj Tvrđavi na humanitarnom koncertu za pomoć Tomislavu Cvetkoviću koji boluje od leukemije.

Cena karte će biti 500 dinara, a uskoro će biti u prodaji u mnogim niškim kafićima, pultovima na frekventnim lokacijama, a volonteri će prodavati karte i po gradu.

Tomislav ima 35 godina. Živi i radi u Nišu, oženjen je i ima ćerku Evu staru 7 meseci. Boluje od akutne linfoblasne leukemije tipa B.

Avgusta prošle godine godine su mu transplatirane matične ćelije od nesrodnog donora u Nemačkoj, a u Nišu je bila održana velika akcija “Pokloni život”.

Nažalost, aprila se bolest ponovo vratila i jedina nada za produženje njegovog života je ponovna transplatacija u Nemačkoj za koju mu je potrebno oko 130.000 Eura.

Porodica je do sada obezbedila 62.000 evra, a kroz razne akcije je sakupljeno 39.933,7 evra.


Ako želite da pomognete, sredstva možete uplatiti na namenski dinarski tekući račun AIK banka AD Niš, broj 105-403904004-86, na ime Tomislav Cvetković , a banka će direktno sredstva sa ovog tekućeg računa uplaćivati klinici Sankt Franciskus u Flensburgu.

6 comments

  1. Stidite se Bobane! Niko od Vas nije trazio da učestvujete! Hvala Bogu, pa Tomica ima dovoljno prijatelja koji su radi da pomognu! Ako niste imali nista pametnije da napišete, trebalo je da ćutite! Sramota!

  2. Ovo je akcija kojoj svi ljudi iz Nisa treba da se odazovu. Nadam se da cu ceo grad tamo sresti 21.avgusta.

    1. Naravno da se treba odazvati i biti human, samo se kao učesnik prošlogodišnje akcije osećam prevareno. Naime niko od učesnika tipizacije nije dobio rezultate te analize, niti je omogućeno da ih preuzmemo dok su bili na Medicinskom fakultetu.

  3. Treba otici u sto vecem broju, pomoc Tomislavu je neophodna, od svih nas po malo, a njemu zivot, ima se para za to.A svaka cast ljudima koji nastupaju, oni su nase legende i treba to ispostovati!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *