Stigle stolice za stadion Čair

Izgradnja stadiona Čair se odvija prema planu, potvrdio je koordinator projekta i dodao da su u toku pripreme za montiranje jednog dela stolica koje su već stigle na stadion.

– Stiglo je 8.000 stolica. Montaža oko 2.000 stolica krenuće ovih dana gde je urađena i hidroizolacija i gde su se stekli uslovi za montažu. Dakle, u onom delu gde su urađeni grubi građevinski radovi i gde je po tehnologiji moguće ugraditi – rekao je Miomir Pešić, koordinator projekta rekonstrukcije stadiona Čair.

Na prezentaciji projekta rekonstrukcije stadiona projektanti su rekli da će stolice biti crvene, plave ili šarene, a odluka je doneta da to bude miks crvene i drap boje.

– Imamo raspored i saglasnost projektanta, biće miks crvenih i drap. Drap bojom će pisati “Radnički”, a crvene će biti okolo – rekao je Pešić.

Prema planu, na istočnoj tribini će pisati “Radnički Niš”, a na severnoj “Čair”. Južna tribina će, nezvanično saznajemo, biti pokrivena natpisom “Meraklije”.

Početkom aprila uklonjen je stari sefamor sa stadiona, a novi će biti postavljen blizu lokacije starog. Prema rečima Pešića, to je tačno definisano projektom i taj deo je na kraju, u sklopu završnih radova.

– Sada se rade cemetne košuljice, mokri postupci, pločice, vrata, krenula je ugradnja limarije za prozore, vrata i kada se to sve postavi, biće stavljen i semafor – rekao je Miomir Pešić.

Iako je bilo priča da će stari semafor dobiti novu lokaciju i da će i dalje “živeti”, to se neće desiti.

– Stari semafor je u sekundarnim sirovinama. Prodat je otpad “na kilo”. Ja sam ponudio semafor Mašincu i caru Konstantinu, ali su oni tražili da mi skinemo, prenesemo, postavimo, popravimo i održavamo i to je bilo nemoguće – rekao je Bratislav Ignjatović, direktor Sportskog centra Čair.

Stari semafor na kom su bili ispisivani delovi istorije Radničkog otišao je u istoriju. Na njegovo mesto stiže novi, digitalni, na kom će, nadamo se, biti ispisani novi i možda bolji rezultati.

Published
Categorized as Sport

21 comments

  1. Aha, ovim stolicama se otkacinje naslon, da ne moraju da se lome, kad treba da se gadjaju divljaci.. Lepo.. Na sve su mislili… 😀

    1. hahahaha, jos samo da lete dobro 🙂 salu na stranu, nadam se da nece da bude takvih, ni nasih ni gostujucih, koji ce da lome stolice. 100 godina cekamo da se napravi nov stadion, jos da ga mi sami lomimo, nema smisla.

  2. A krov dali ce biti?Nece to je odgovor,mazete oci ljudima.Gde ste ukrali pare nadam se da ce biti ipitano dobili ste pare i za krov a sada ih vise nema.Nije bilo dovonjno za to je kriv bivsi gradonacelnik Simonovic!Gde su pare ?????

  3. E sta ce biti sa zapadom?Al se nasao investitor?I dzba sve to ako ne bude krova to je dusa ovog stadiona,to ga je posebno krasilo.

  4. Sta je sa pokrivanjem stadiona ?
    Prica se, da se krov nece raditi , ZASTO?
    Zar gradonacelnik nije jos na pocetku rekao da su pare obezbedjene za ceo projekat ?
    Gde su onda te pare koje su trebale da se utrose na krov stadiona , otisle za kampanju ?!

    1. U prvoj fazi ce se izgraditi samo tribine (bez zapadne), dok će se u drugoj fazi uraditi i pokrivanje stadiona!

      Tako je rečeno u startu!

      Moraš prvo da se informišeš a onda da pljuješ!!!

    2. I ja sam završio GAF, ali sam malo pratio vesti po internetu, novinama, itd… pa tek onda napravio zaključak!

      Zato nam i ide kako nam ide, jer nekompetenti i umišljeni ljudi, sa poluinformacijama samo idu i pljuju, a da pritom nista u životu nisu uradili!

  5. Zasto drap boja za stolice , zar je to boja Radnickog ?!
    Bez bele boje stojice bolje da nista ne ispisuju !

    1. Зато што на њему игра твој ”омиљени” клуб из твог ”омиљеног” града,црвене боје :)))

  6. Sramota je sto radite od stadiona,pravo su trebale da budu plave skroz jer je to stadion grada a ne radnikog.Ali nema veze sad ste ga sve uprskali sa ovim natpisima na svim zivim tribinama a tek drap boja za te natpise.Najbolje bi bilo da nema nigde natpisa kao npr na bajernovom stadionu nema nigde natpisa.

  7. Nek se ne prave degeni, ako vec rade nesto neka ga urade kako treba. Na sta ce da lice te tribine sa svim tim natpisima, ok da stoji samo radnicki ili Nis, ali ako na svakoj naprave neki naziv to ce da izgleda kao cirkus

  8. mogli bi da dodtae i natpis piksi ili rambo pa da kopletiramo svaku tribinu sa natpisima posto je vec ovako otislo sve u kur.Jos ce stolice ce da budu crvene i drap boje.Dali ste vidieli novi stadion juvetsua zamislite nisu stgolice crno bele nego belo i nesto pri vrhu maslinasto zelene i nema natpisa nigde.

  9. Samo se zalite svi?!
    Cekajte da se zavrsi pa da odemo svi na tekmu.
    Posle cemo prozivati, bio dobar ili los. Takvi smo si.

  10. Kol’ko sam ja video i cuo, izgleda niko nece ide na stadion ako nema krov! Kratko i jasno. I stolice nam vec smetaju! A to koja liga ce se igra i ko ce igra na njemu, nebitno je. Bitno da znamo ko je sta pokrao, i koliko.
    Malopre sam prosao pored stadiona i meni ono sve deluje impresivno. Istocna tribina je podignuta i bas me raduje da cemo imati dobar objekat, makar gledali drugu ligu. Interesantnija je od ‘Beogradske’ prve.
    Jedino bi bilo dobro da stadion ne optereti gradski d=budzet, vec da bude profitabilan, a za to treba i karta da se plati.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *