Sezonske karte za Radnički od srede

Sezonske karte i ulaznice za utakmicu protiv Smedereva biće u prodaji od 12. septembra, kaže Zoran Banković, potpredsednik Radničkog. Delegacija FSS-a tada treba i da dozvoli da niški klub igra na Čairu.

Na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Radnički govorio je samo Zoran Banković, potpredsednik kluba i on je najavio da će prodaja karata za sezonu, ali i pojedinačnih ulaznica za 15. septembar početi u sredu, 12. septembra na biletarnici hale Čair.

– Za 12. septembar je najavljen dolazak komisije Fudbalskog saveza Srbije i siguran sam da će uslovi koji su nam postavljeni biti ispunjeni. To znači da ćemo, ako ne bude nekih nepredviđenih teškoća, 15. septembra ugostiti Smederevo ovde na Čairu – rekao je Zoran Banković.

Kako je rekao Banković, karte će biti u prodaji na biletarnici hale Čair od 12. septembra svakog dana 10h do 16h do utakmice Radničkog i Smedereva koja je 15. septembra u okviru 5. kola Superlige.

– Karte su čipovane, ne može niko da uđe besplatno. Jedino će biti besplatno za veterane Radničkog koji će imati svoju ložu – kazao je Banković.

Sezonske karte za južnu i severnu tribinu biće 1.500, a za istočnu i zapadnu po 3.000din. Pojedinačne karte za jug i sever je 150 dinara, a za istok i zapad 300 dinara. Karta za ložu biće 600 dinara. Karte za istok neće biti još u prodaji, ali će za utakmicu sa Partizanom biti otvorena i ta tribina. Karte bi trebalo da budu u prodaji i preko Internet servisa TicketLine.rs.

–  Moguće je da donji deo istočne tribine dobije upotrebnu dozvolu za meč sa Partizanom, koji se igra 3. novembra. Ako bude tako, pojedinačna karta na istoku koštaće 300 dinara. Ali, realno, teško je očekivati da istočna tribina bude završena u ovoj polusezoni – kaže Banković.

Radnički će ove sezone nositi dresove francuske firme “Patrick”, a premijeru u novim dresovima će najverovatnije imati protiv Smedereva.

– Trebalo bi da im uplatimo milion dinara, koje će nam na kraju sezone refundirati Fudbalski savez Srbije, po svom propisu da u toj vrednosti finansira svaki superligaški klub za nabavku sportske opreme. A oni će nam poslati opremu za sve uzrasne kategorije u vrednosti od blizu 40 hiljada evra – istakao je Banković.

Kako je Banković istakao, “Adidas” potražuje oko dva miliona dinara za opremu Fudbalskom klubu Radnički za prošlosezonsku opremu. On veruje da će se taj spor rešiti uskoro.

Published
Categorized as Sport

24 comments

  1. i sad ja treba da platim 300din da sedim na onu raspadnutu tribinu a preko puta na novu tribinu za iste pare da sedi neko drugi… pazi da ne…

  2. Sve je to lepo,samo nigde nije napisano gde ce se karte kupovati?A sto se tice opreme,zar nije logicno da neka firma klubu placa za to sto ce reklamirati njih,a ne da klub placa njima.Cekajte,zar nije doso beneton,sto oni kao,sada neki brend ne budu sponzori i ne obezbede opremu za klub u ciji su grad dosli?

    1. Pa ako ne prave,mogli bi bar da pomognu malo finansijski.Ipak je to firma sa renomeom,a i drzava i grad su im davali dovoljno subvencija,da je red da se bar na takav nacin oduze nasim gradjanima.

    2. jeste logicno,ali u spaniju,italju,englesku
      i naravno u nasa dva klubova i stubova srpstva,tamo je logicno.
      ovde nije,i cao,i ne smarajte i onako vama sto nista ne odgovara trenutno u Radnickom ste simpatizeri ona dva kriminalna kluba,Radnicki nebi ni pogledali da je i dalje u 2ili3. ligu.

  3. Volim Radnicki i to mnogo ali ovo je smesno.Prvo da kazem da mi krivo sto klub na ovako bizaran nacin tretira svoje navijace koji istinski vole Radnicki.Dali sezonske ulaznice treba pustati uopste u prodaji za istok kada ce tek moci da se udje na istok 3.novebra za utakmicu sa p.f.c. a karta kosta 3000 din. sto i jeste skupo za jug srbije.Skroz je smesno sto stadion nije bio gotov na pocetku sezone sto je valjda noramlno i ko je tu uopste kriv i dogovoran za to nikada necemo saznati!

    1. jel svima u ovom gradu treba da se crta?
      sto se Radnickog tice(Grada Nisa) on je svoje uradio,radovi kasne zato sto drzava nije dala pare
      to je mislim jedan gospodin vrlo popularan politicar u Nis vec reko,da drzava treba da uplati pare da bi se stadion zavrsio

  4. 25.10. Inter – Partizan
    03.11. Radnički (N) – Partizan
    08.11. Partizan – Inter

    Interesantan raspored!!!

    1. grobaru iz nisa,ti si jos jedan od grobara iz nisa huligana i kriminalaca preko interneta
      cigani i grobari,pa vi ste mafiAsi!

  5. Tog’ dana prvi put kad ugled’o sam te…
    Dobro znao sam, bicu uvek uz tebe…
    Sve ove godine nisu me slomile…
    Drugi prolaze, moje srce ostaje…
    I ‘ajmo svi u glas, zapevajmo svi…
    Napred RADNICKI, mi smo tebi ODANI…!!!

  6. u nisu se zna red… karte prvo idu “sponzorima, celnicima, sportskim drustvima u regionu…”. bez brige, karata u slobodnoj prodaji nece biti.

    1. Pa sta dajete minuseve coveku koji postavlja pitanje vezano za niski fudbal, jadne meraklije, stidite se!! A inace, Sindjelic svoje meceve kao domacin igra na stadionu Zeleznicara, KRAJ PRUGE.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *