Radnički počeo pripreme za Superligu

Na startu priprema za Superligu pojavila se dvadesetorica fudbalera. Prozivku na pomoćnom stadionu u Čairu izvršio pomoćni trener Dejan Tričković.

Fudbaleri Radničkog počeli su pripreme za novu sezonu, a prvu prozivku nije izvršio trener Aleksandar Ilić zbog privatnih obaveza u Belgiji. Njegov pomoćnik Dejan Tričković pročitao je spisak na kom su 24 imena igrača na koje Ilić računa.

Na spisku su golmani Zoran Vasković, Miloš Perić i Miodrag Filipović, dalje Predrag Stamenković, Bojan Đorđević, Nenad Stamenković, Mladen Petrović, Miloš Petrović, Zoran Pešić, Bojan Dojkić, Aleksandar Jovanović, Bratislav Pejčić, Dušan Ivanov, Strahinja Petrović, Petar Mitić, Ivan Milenković, Ivan Pejčić, Jovan Jovanović, Aleksandar Simov, Marko Mančić, Rade Dugalić, Jovan Dimitrijević, Stefan Marković i Marko Zdravković.

Mladen Petrović je prebačen iz omladinskog pogona, dok su Dugalić, Dimitrijević i Marković vraćeni sa pozajmice. Marko Zdravković (24) je prvo pojačanje, a igrao je ranije u omladinskom timu Radničkog.

Iz prošlogodišnjeg sastava nema Bojana Stamenkovića, Aleksandra Cvetkovića, Aleksandra Petrovića, Dušana Mladenovića i Nikole Stefanovića.

Prozivci iz opravdanih razloga nisu prisustvovali Marko Mančić, Bojan Dojkić, Jovan Jovanović i Aleksandar Simov (povreda).

Ekipa će desetak dana raditi u Nišu, a očekuju ih dva treninga dnevno. Zbog radova na glavnom stadionu, fudbaleri će trenirati na pomoćnom terenu u Čairu. Nakon ovog perioda, tim bi trebalo pripreme da nastavi u Lepenskom Viru.

Published
Categorized as Sport

13 comments

  1. Пуно среће нашем клубу! Да се добро припреме, да се финансисјска ситуација у клубу значајно поправи и да, кад крене првенство бележе добре резултате. На тв5 су рекли да је и Милутин Ивановић био данас на прозивци. Напред Раднички!

  2. Ajd pa neka je sa srećom i sve najbolje pa da se radujemo svi zajedno, ali(bolje da ne baksuziram)…

  3. Hmm,Lepenski vir,to me podseca na onaj period oko 1990-te,tada su redovno isli tamo na pripreme…Bitno da su za sada skoro svi ostali na okupu iz prosle sezone…

  4. Vaskovic-B.Djorjevic,Pesic,Randjelovic,Dojkic-B.Pejcic,A.Jovanovic,Guti Jovanovic,I Pejcic-Mancic i D.Mitrovic(Ivanovic)! Ako uspemo da sastavimo ovaj tim u prvih pet smo sigurno.

  5. Daj Bože da dođje Guti Jovanović dobro bi nam doašao u veznom redu jer je iskusan i ekstra igrač za naše prilike!
    NAPRED REAL

  6. Nešto sam načuo preko mislim TV Zone da je moguće da za Radnički naredne sezone zaigra Miljan Mrdaković. Ima li šta od toga? Takođe nešto se pisalo i da za trenera dolazi Žarko Đurović, doskorašnji pomoćnik Prosinečkog, opet šta je sa tim? Sve ovo izgleda poprilično neorganizovano ali i pored toga nadam se da će naš voljeni Real da se konsoliduje i bude bar u sredini tabele u sledećoj sezoni.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *