Navijači Zvezde zaustavili voz

Jučerašnja Kup utakmica između niškog Radničkog i Crvene Zvezde okupila je veliki broj navijača. Simpatizeri crveno-belih stizali su u Niš iz svih gradova, a kako prenosi Blic grupa navijača zaustavila je voz na liniji Niš-Preševo.

Reč je o grupi navijača koja je dolazila iz Vranja da podrži svoj klub u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Oni su, prema pisanju Blica, na delu pruge u naselju Milka Protić nedaleko od niškog Kazneno-popravnog zavoda povlačeći ručnu kočnicu zaustavili voz koji je saobraćao na relaciji Niš-Preševo.

Sve se dogodilo oko 13 sati, a odatle su pristalice crveno-belih autobusima nastavili ka centru Niša gde je i bilo okupljanje navijača Crvene Zvezde.

Uz navijačke pesme, navijačke rekvizite i boje omiljenog kluba popularne Delije su uz pratnju policije krenule ka stadionu najprometnijim niškim ulicama.

Navijanje u gradu, ali i na stadionu bilo je fer i korektno i prošlo je bez incidenata, a na Trgu kralja Milana ostale su navijačke trake, po koja flaša ili limenka piva i puno posla za niške komunalce.

Pred oko 12 hiljada navijača na renoviranom stadionu Čair slavila je Crvena Zvezda rezultatom 2:1.

Published
Categorized as Sport

3 comments

  1. ….”Navijanje u gradu, ali i na stadionu bilo je fer i korektno i prošlo je bez incidenata, a na Trgu kralja Milana ostale su navijačke trake, po koja flaša ili limenka piva i puno posla za niške komunalce”….

    E, ovo vec lici na nesto! Narocito sto je sve proslo bez incidenata. Bravo.

  2. Ja kao navijac crvene zvezde zelim samo da se zahvalim nislijama na fantasticnom doceku i fer navijanju i da im pozelim da ostanu u prvoj ligi jos 100god.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *