Dva pojačanja u Naisi

Ženski rukometni klub Naisa iz Niša doveo je juniorsku reprezentativku Srbije Ninu Ribičić i Milicu Čović iz beogradskog Radničkog.

Ni dok su igračice Naise na odmoru, uprava kluba ne staje sa radom. Tokom pauze uprava niškog tima obavila je razgovore sa svim igračicama iz prošlogodišnje postave, ali i dovela nova imena koja će se sledeće sezone boriti za plasman u neko evropsko takmičenje.

Naisu su pojačale srednji bek Nina Ribičić (20) iz Maks sporta koja je sa juniorskom reprezentacijom Srbije osvojila četvrto mesto na Svetskom prvenstvu i Milica Čović (24), levi bek iz Radničkog iz Beograda.

– Za razliku od prethodnih godina, sastav je ostao skoro isti. Otišle su dve igračice, a došle za sada dve. U završnim smo razgovorima sa jednim desnim krilom. U toku nedelje treba da završimo sve i da dobijemo desno krilo koje nismo imali prethodne sezone. Možda ćemo imati problema u odbrani, ali sigurna sam da će trener Jovanović naći rešenje – rekla je Vesna Milošević-Petrović, direktorka Naise.

Naisa će u prvom kolu Superlige dočekati Crvenu zvezdu. Prošle sezone niški tim je zauzeo sedmo mesto i tako ostao bez plasmana u Evropu.

– Ne znam kako su se pojačale ostale ekipe. Sigurna sam da su Zaječar i Jagodina favoriti, a mi ostali ćemo biti slični po kvalitetu – rekla je Vesna MiloševićPetrović.

Za sada, iz Naise su otišle Suzana Ćubela i Zorica Grujić.

Pripreme za predstojeću sezonu niški tim će početi 30. jula ili 1. avgusta.

Published
Categorized as Sport

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *