Zoran Antić novi gradonačelnik Vranja

Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Zoran Antić novi je gradonačelnik Vranja, odlučeno je na konstitutivnoj sednici Skupštine.

U nastavku konstitutivne sednice, koja je danas privedena kraju, izabrano je rukovodstvo grada.

Vladajuća koalicija koju čine koalicije okupljene oko Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke uz podršku Demokratske stranke Srbije, izbrali su gradonačelnika i njegovog zamenika, predsednika i potpredsednika skupštine, kao i jedanaest većnika.

Novi gradonačelnik Vranja je socijalista Zoran Antić, njegova zamenica je Bojana Veličkov iz Srpske napredne stranke.

Tajnim glasanjem odbornici za predsednika skupštine grada izabran je doktor veterinarske medicine Dejan Tričkoviću iz redova Srpske napredne stranke, dok će njegov zamenik biti Siniša Mitić, diplomirani politikolog iz Socijalističke partije Srbije.

Ljiljana Stojanović ostaje i dalje sekretar Skupštine, a njen izbor podržali su i predstavnici opozicije. 

Njen zamenik ostaće Nenad Stajić.

Odbornici iz redova demokrata i Ujedinjenih regiona Srbije u naredne četiri godine delovaće iz opozicije.

Izborom rukovodstva je u zakonskom roku završeno konstituisanje nove vlasti koja će u naredne četiri godine voditi ovaj grad.

7 comments

  1. Definiivno ce izbor Antica za gradonacelnika Vranja dokrajciti vladavinu SPS-a u Vranju sto i nije tako lose.Zivi bili pa videli!Pozdrav!

  2. Neverovatno, konacno sam danas prelomio: selim se za Leskovac ! Dodam koju hiljadu eura vise i kupim slican stan!
    Odlazim iz ovog po svemu zadnjeg grada u Srbiji, bar cu ziveti u mestu koje lici na grad i necu imati za glavne politicare u gradu ovakve ne-ljude!

  3. Čoveka terete za utaju poreza, palili mu kola, palili kola njegovim roditeljima. To čitam sa par stotina kilometara distance i ipak se pitam…zašto njega terete za utaju, zašto mu popališe kola i ko je bre bio toliko “pametan” da ga izabere za gradonačelnika. Ili je trn u oku moćnicima i kriminalcima ili je i sam deo te “elite”. Bilo kako, ne valja.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *