“Ledeno doba” i “Osvetnici” u Kupini

Od 1. jula na programu niškog bioskopa “Kupina” biće animirani 3D film “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”.

Poznatim junacima Meniju, Sidu i Dijegu pridružuju se i novi prijatelji i rođaci među kojima su Manijeva i Elina ćerka tinejdžerka, Breskvica, Sidova baka, tigrica Šira i kapetan Trbosek.

Svi oni zajedno prolaze kroz, verovatno, najuzbudljiviju priču od kada postoji “Ledeno doba”.

Bioskop Kupina je za posetioce prve projekcije obezbedio i besplatan ledeni čaj.

Na programu ostaju i 3D projekcije filmova “Madagaskar” i “Gnev Titana”, a oni koji su propustili priliku narednih 7 dana moći će da pogledaju film “Osvetnici 3D”.

– Ova verzija “Ledenog doba” je sinhronizovana na srpski jezik, kako bi najmlađi u potpunosti uživali. Za one starije vratili smo na repertoar “Osvetnike” jer je interesovanje bilo veliko – kaže Vesna Lazić iz PR Kupine.

“Osvetnici” stižu iz Marvel studia, a među njima su Čelični čovek, Neverovatni Hulk, Tor, Kapetan Amerika, Oko sokolovo i Crna Udovica.

Film je rađen po istoimenom Marvelovom stripu prvi put objavljenom 1963. godine. Kada iskrsne neočekivana neprijateljska pretnja koja ugrozi globalnu svetsku sigurnost i zaštitu, Nik, voditelj međunarodne agencije za mir poznatije pod imenom S.H.I.E.L.D., sastaviće jedini tim koji će moći svetu vratiti ravnotežu i spasiti ga od katastrofe.

Uskoro započinje potraga za junacima koja će Nika odvesti s jedne strane zemljine kugle do druge…

Karte za “Osvetnike” možete kupiti po promotivnoj ceni od 250 din.

Radno vreme info pulta i blagajne je od 14h do 22h, a karte možete rezervisati na telefon 018/520-434.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *