Jenna G oduševila Nišlije

Sinoć je u prepunom klubu Fidbek, između ostalih, Nišlijama već poznatih izvođača,  nastupila i popularna britanska pevačica Džena Dži. U odličnoj atmosferi, kombinacije sjajnog vokala i dramendbejs bitova, zabavljale su Nišlije do ranih subotnjih časova.

Džena Dži je pokazala da je harizmatična, mlada autorka koja svojom pozitivnom energijom pleni i na vrlo autentičan način osvaja auditorijum. Više od decenije predstavlja bass muzičku scenu kao jedan od najprepoznatljivijih vokala i najuspešnijih ženskih bass izvođača.

Zanimljivo je pomenuti i da je u periodu od 2007. do 2009. bila glavni vokal house ikonama The Shapeshifters, koje su Nišlije imale prilike da čuju ovog leta na letnjoj pozornici.

Osim Džene Nišlije su imale priliku da čuju i di džejeve Side1 iz Beograda, Euphorics iz Požarevca, kao i domaćine Shiny D i Little Miss Vandal.

“Večerašnji nastup se poprilično razlikuje od dosadašnjih u fidbeku. Možda je suština u tome što ljudi nisu preterano navikli na gostovanja inostranih umetnika. Mislim da smo se ipak pokazali u pravom svetlu, demostrirajući pravu nišku gostoljubivost” izjavila je Anđela, jedan od posetilaca Dženinog nastupa.

Fidbek se još jednom pokazao kao izuzetan domaćin u organizaciji velikih žurki i koncerata koji Nišlijama pružaju užitak u najezdi tmurnih jesenjih dana.

Published
Categorized as Kultura

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *