Parking iza pozorišta od sutra “na sat”

Parkiranje iza Narodnog pozorišta u Nišu od srede bi trebalo da se plaća u zavisnosti od tog koliko je dugo automobil bio parkiran, a radiće 24 sata, najavljeno je iz Parking servisa.

Iako su rampa i kućica za naplatu parkinga “Sinđelićev trg” postavljene tu pre 2 godine, parkiranje se plaćalo kao i bilo gde na ulici – od 7 do 21h uveče, uz ograničenje u dužini parkinga koje važi bilo gde u Prvoj zoni.

Prema najavama iz niškog Parking servisa od sutra bi trebalo da se ta praksa promeni.

Cena parkiranja po započetom satu iznosiće 45,77 dinara i neće biti vremenskog ograničenja.

U Parking servisu navode da stanari sa adresom Sinđelićev trg brojevi 18, 20 i 22 koji poseduju povlašćenu zoniranu parking kartu imaju pravo da parkiraju svoje vozilo na ovom parkiralištu u periodu od 17 do 08 časova narednog dana bez dodatne naknade, kao i vikendom, od petka u 17 do ponedeljka u 8 časova i u dane državnih praznika 00-24 časa.

Pravna lica i preduzetnici sa adresom poslovnih prostorija Sinđelićev trg brojevi 18, 20 i 22 koji poseduju parking kartu sa paušalnom pretplatom za prvu zonu imaju pravo da parkiraju vozilo na parkiralištu na Sinđelićevom trgu bez dodatne naknade.

2 comments

  1. Ne razumem, ljudi koji zive tu mogu da se parkiraju od 17 do 8h? A sta ce preko dana? Da svako jutro sklanjaju kola pa da ih vracaju posle podne?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *