Konkurs za volontere na FemiNišu

Za mlade iz Niša koji imaju između 15 i 30 godina, otvoren je Konkurs za volontiranje na Festivalu ženskog aktivizma i umetnosti, koji će biti održan od 20. do 25. septembra.

Organizatorke festivala kažu da kroz “FemiNiš” žele da skrenu pažnju na položaj žene u našem društvu, ali i na bogatu feminističku teoriju i hrabar ženski aktivizam na ovim prostorima koji postoji jako dugo.

One najavljuju da će tokom festivala biti organizovan zanimljiv i raznovrstan program i da će Nišlije moći da posete pomocije knjiga, pogledaju filmove, izložbe i performanse.

U prijavi napišite ime, prezime, godinu rođenja, broj telefona, mail, Vaše dosadašnje volontersko iskustvo i sve to pošaljite na volontiranje.na.feminisu@gmail.com.

Pored ovoga, prijava bi trebalo da sadrži i kratko motivaciono pismo bez posebne akademske forme.

Rok za prijavu je 10. septembar, a organizatori napominju da volontiranje važi isključivo za mlade sa teritorije grada Niša.

Festival će biti održan po treći put u Nišu, a organizatori su “Centar za devojke” i “Ženski prostor” iz Niša, a dodatne informacije možete dobiti i na broju 060/72-17-220.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *