Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Marketing

Imate poruku koju želite da plasirate? Proizvod koji biste da prodate? Saopštenje koje želite da bude viđeno i plan koji biste da ostvarite?

Možemo da budemo od pomoći!

Sa više od 2.500.000 otvorenih stranica mesečno trenutno smo najčitaniji i najcitiraniji medij iz južne i jugoistočne Srbije.

Statistika Južnih vesti Statistika Južnih vesti

Tu se ne završava Vaše tržište, jer preko društvenih mreža, pre svega Facebooka i Twittera možemo Vam obezbediti još bolji put do potencijalnih klijenata i otvoriti potpuno nova tržišta.

Naši čitaoci i Vaši potencijalni kupci su stanovnici južne i jugoistočne Srbije, koriste računar i Internet, imaju između 18 i 45 godina. Dakle, 2.200.000 pari očiju će videti Vašu poruku, a mi ćemo se potruditi i da je zapamte, jer posebnu pažnu posvećujemo saradnji sa klijentima.

Saslušaćemo Vas, odrediti zajedno Vaše potrebe, osmisliti i predložiti optimalnu kampanju.

Ovim se naša saradnja ne završava, naprotiv. Nastavljamo da pratimo tok kampanje, predlažemo poboljšanja, pratimo Vašu konkurenciju i ukazujemo na njihove dobre poteze. Naš zajednički cilj je unapređenje Vašeg poslovanja.

Statistika Južnih vesti prema Google Analytics-u Statistika Južnih vesti prema Google Analytics-u

Izgrađeni imidž pouzdanog, apolitičnog, nepristrasnog i finansijski stabilnog medija prenosimo na naše klijente i time oglašavanju dajemo svoj lični pečat.

Voleli bismo da i sa Vama ostvarimo saradnju na koju ćemo biti ponosni.

Kontaktirajte nas
marketing@juznevesti.com
 

translaitem_files

  1. Media kit - ponuda za reklamiranje i oglašavanje na Južnim vestima (preuzmi) - 3,154.08 KB
  2. Predizborni marketing 2017 - Media kit (preuzmi) - 1,548.97 KB

Dodaj sliku