Niš: LDP i DS razgovarali

I jedni i drugi potvrđuju da konkretne stvari nisu dogovorene. Iz LDP-a poručuju da na sledećem sastanku očekuju predlog DS-a o razvoju grada u naredne 4 godine.

Posle URS-a i SPS-a u prostorijama Demokratske stranke ideje o funkcionisanju Niša u narednom periodu razmenili su predstavnici LDP-a i DS-a.

Prema rečima menadžera Gradskog odbora LDP Pede Jelenkovića konkretnih zaključaka po završetku pegovora nema, osim što su se i jedna i druga strana složile da bi trebalo da predstavljaju buduću vlast grada Niša.

– LDP je dao predlog da za naredni sastanak DS kao budući stožer vladajuće koalicije pripremi predlog plana kako misli da treba da izgleda grad u naredne 4 godine. Mi čekamo predlog tog plana pa onda donosimo odluke – rekao je Jelenković.

Vođa pregovaračkog tima DS Dragoslav Ćirković očekuje da će gradska vlast biti formirana do kraja nedelje.

– Nije bilo govora o personalnim rešenjima. To je u ovom trenutku nebitno, važno je da odredimo kuda ide ovaj grad. Da uredimo jednu dobru klimu za nova radna mesta. Sa LDP-om smo imali konstruktivan razgovor i dogovorili smo se da na sledećem sastanku vidimo šta je pravac ovog grada – istakao je Ćirković.

Kandidat za gradonačelnika DS je naglasio da razgovora o formiranju vlastu u Nišu neće biti sa Demokratskom strankom Srbije i Srpskom naprednom strankom.

7 comments

  1. ova trojica zutih su kao tri majmunceta nem, gluv i slep, samo ne znam ko je koje majmunce.

  2. To,konacno pravi ljudi za ovaj grad gosp.Cirkovic i LDP uz SPS to cini okosnicu razvoja naseg grada i napredka! Samo nemojte da pustate ovog teletabisa sto sedi do vas gosp.Cirkovicu da ima neki veci uticaj na vodjenje grada ni njega ni onog bananu baneta URS-ovca jer je to utaljena ekipa koja je ojadila Nis u predhodne 4 god.

    1. Moraće i URS. DS 15+SPS 10+LDP 4= 29, što je manje od 32 koliko treba za većinu. Na žalost ili na sreću, tako je.

    2. Rekoh već u komentaru na neki drugi članak, Ćirkovića ovde brane jedino polupismeni ljudi! Jedino su oni, biće, fascinirani njegovim likom i delom. Pa, molim vas, pogledajte rečenicu: “Samo nemojte da pustate ovog teletabisa sto sedi do vas gosp.Cirkovicu da ima neki veci uticaj na vodjenje grada ni njega ni onog bananu baneta URS-ovca jer je to utaljena ekipa koja je ojadila Nis u predhodne 4 god.”
      U kojoj li si ti školi, kukavče, učio da pišeš?!? Bežao si sa časova kad ste učili zareze i rečenične konstrukcije, ili šta već…?! Daj, keve ti, reci o kojoj se školi radi da im se pod hitno oduzme licenca.

  3. Ekipa da se “smrzneš”! Ćirković, Simonović, Krivačević… samo još Šojić fali, pa da ovom gradu napokon svane!!!
    Reče Ivo Andrić „Dugotrajno robovanje i rdjava uprava mogu toliko zbuniti i unakaziti shvatanje jednog naroda da zdrav razum i prav sud njemu otančaju i oslabe, da se potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može više da razlikuje ne samo dobro od zla, nego i svoju sopstvenu korist od očigledne štete.“… i bi u pravu!!!

  4. A gde su u pregovorima ostali članovi koalicije Preokret? Glasali smo za Preokret, a ne za LDP… inače bi LDP ostao bez glasova…

    1. stvarno si ovchica ako mislis da bi ldp ostao bez glasova da nije bio spo… hahahahah ovchica

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *