3 nova filma u “Kupini”

Na repertoaru bioskopa “Kupina” od večeras su 3 nova filma, među kojima je i novo filmsko 3D ostvarenje “Čudesni Spidermen”.

Priču o čoveku-pauku možete pogledati od 17:30h i 21:45h, a u bioskopu najavljuju da će projekcija prvog dana biti nalik na holuvudske premijere na crvenom tepihu.

Akciona avantura “Čudesni Spidermen” (Amazing Spider-Man) delo je reditelja Marka Vebera. Priču neprilagođenog tinejdžera Pitera Parkera, koji je u potrazi za otkrićem svog porekla, dočaraće glumci Endru Garfild, Ema Stoun i Ris Ifans.

Pored “Spajdermena”, na programu su i filmovi “Jedan dan” i “Stvor”.

Jedan dan” snimljen je prema istoimenom bestseleru Dejvida Nikolsa i opisuje neobičnu vezu između dvoje ljudi.

U ovoj romantičnoj drami glavne uloge u filmu igraju En Hatavej (Ema) i Džim Sterdžes (Dekster). Njih dvoje sreću se na dan proslave završetka koledža, 15. jula 1988. godine.

Ema je ambiciozna devojka iz radničke klase koja sanja o tome da svet učini boljim mestom, a Dekster je bogati šarmer koji misli da je svet njegova igraonica.

U narednih 20 godina, svaki 15. jul otkriva dokle su En i Deks stigli i šta se sve dešava sa njihovim prijateljstvom. Te godine ispunjavaju ljubav i gubitak, slomljena srca, ispunjene nade i neispunjeni snovi…

Još jedan novi film u bioskopu je i Stvor u kome igraju Meri Elizabet Vinsted, Džoel Edgerton i Ulrih Tomsen.

Ova horor priča odvija se u Antartiku u jednoj izolovanoj ispostavi u kojoj grupa međunarodnih istraživača ispod zemlje pronalazi neverovatno otkriće.

Međutim, radost zbog novog otkrića ubrzo prerasta u paranoju jer istraživači shvataju da su pronašli nešto neljudsko što ima sposobnost da se samo od sebe pretvori u savršenu repliku bilo kog živog bića.

Problem nastaje kada stvorenje iz ledenog zatvora bude oslobođeno tokom jednog eksperimeta…

Za najmlađe posetioce na programu su animirani 3D filmovi “Madagaskar” i “Ledeno doba“, a oba su sinhronizovana.

Karte možete kupiti na blagajni bioskopa od od 14h do 22h ili ih rezevisati na telefon 018/520-434. 

Bioskop “Kupina” je za filmove u sali 2 obezbedio i posebnu ponudu, pa karte za filmove možete kupiti za 180, umesto 250 dinara u periodu od 12. jula do 31. avgusta. Sa Kupina karticom penzioneri, studenti, invalidi i deca do 14 godina, takođe imaju pogodnosti.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *