Prijem za košarkaše Konstantina

U Gradskoj kući gradonačelnik Niša Miloš Simonović priredio je prijem za košarkaše Konstantina koji su osvajanjem drugog mesta u Prvoj B ligi obezbedili plasman u Košarkašku ligu Srbije.

Niška košarka se vratila u elitu. Pobedom nad ekipom Mladosti iz Čačka Konstantin je osigurao drugo mesto na tabeli na kraju sezone. Utisci nakon ostvarenog uspeha još su sveži, a čestitke stižu sa svih strana. 

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović je u Gradskoj kući napravio prijem za najbolje niške košarkaše i tom prilikom im čestitao na uspehu.

– Ovo je vaš veliki lični uspeh, ali i čitavog grada. Zahvaljujem se igračima, ali i Jovici Antoniću, šefu stručnog štaba. Klub ne duguje nikom ništa, igrači i stručni štab su sami izborili plasman u prvu ligu. Siguran sam da će ekipa dostojno predstavljati Niš u Košarkaškoj ligi Srbije, a verujem da će u narednim sezonama biti siguran prvoligaš – rekao je Simonović.

Ovom prilikom Simonović je uručio zlatnik Grada Niša Marku Cvetkoviću koji je trijumfom na kraju Prve B lige zavrpio dugu i uspešnu karijeru. Marko je poslednju utakmicu u karijeri odigrao na svoj 35. rođendan, a jedan od najlepših poklona pripao mu je njegovm i zaslugom saigrača.

– Zahvaljujem se svima. Zajedno smo ostvarili povratak u elitu. najviše zasluga imaju igrači i stručni štab. Nadam se da će Niš biti stabilan prvoligaš. Ja sam se oprostio, ali se nadam da ću aktivno učestvovati u radu kluba – rekao je Marko Cvetković.

Published
Categorized as Sport

7 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *