Počelo uklanjanje semafora na Čairu – video

Na stadionu Čair danas je počelo uklanjanje starog semafora. Biće postavljen novi, moderan semafor, kaže koordinator projekta rekonstrukcije.

Kako su nam potvrdili na gradilištu, uklanjanje ne može biti završeno za jedan dan.

– Počelo je uklanjanje starog semafora. Kada uporedite stari i novi, to je kao digitalni televizor i onaj lampaš. Sada treba da postavimo novi semafor, moderan, sa svim signalima. Stari uklanjamo i videćemo šta će se desiti sa njim – rekao je Miomir Pešić, koordinator projekta rekonstrukcije stadiona Čair.

Prema nacrtu projekta koji je predstavljen 16. marta prošle godine, novi semafor bi trebalo da bude na južnoj tribini, gde je do sada stajao i stari. Međutim, Miomir Pešić to sada nije mogao da potvrdi.

– Ima posebna konstrukcija gde će da se postavi. Sve se radi po projektu, a sada, iskreno, ne mogu tačno da kažem – dodao je Pešić.

Rekonstrukcija stadiona Čair počela je 31. marta prošle godine, a kako je Pešić ranije rekao rekonstrukcija bez zapadne tribine biće završena do kraja jula ili početka avgusta.

Published
Categorized as Sport

14 comments

    1. i ja se isto pitam,uhvatili se da pisu o semaforu a o krovu se cuti.Kakva senzacija semafor se skida a to sto stadion nece imati krov o tome nista,dokle ce vise u ovom gradu da se sve radi polovicno???

    2. da se pokrije da bude kao na renderima i da dodje boki da ga pomazi i da mu kaze “gde si kralju?”

    3. Da nećete možda i grožđe da se posadi na krovu da rađa pa da se prodaje i vino da se pravi ?

      🙂

      Ili gole crnkinje da se klizaju po krovu…:)

  1. Nece valjda da postave neki bez ekrana. Ne bi me cudilo da postave ponovo neki koji ce pokazivati samo rezultat i vreme.

    1. a sta fali da postave neki koji ce pokazivati samo rezultat i vreme kad je vec nov? sigurno nece neki nikakav da stave, ali cisto sumnjam da ce biti lcd. a za krov stvarno trebate da ispitate ako mozete, kako prema projektu ima para, a sad odjednom nema za krov?! i ako mozete da ispitate da li ce se raditi bar fasada na zapadnoj tribini…bilo bi ruzno da ostane ovakva kakva je danas.

  2. Sto mora da bude ko na Partizanovom stadionu.. bas mi se taj ne svidja ..sljasti previse.. nek bude pristojan, funkcionalan i nek Radnicki bude u vrhu tabele i bicu srecan..!

  3. ŽURI MILO[ SIMONOVIĆ,BANE BANANA I MD GRADNJA,da završe kapitalne objekte(kao i most u D.Vlasu),dok još kontrolišu budžet….ŽETVA BATOOOOO……A KROV…PA AKO DOBIJU MANDAT,BIĆE JOŠ DVA KROVA……

  4. malo pre sam prosao pored stadiona , i video sam radnike kako skidaju parce po parce starog semafora i ubacujuga u kamijonce . Ipak se pitam koliko su pare uzeli time sto su ga prodali na otpad ?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *