“Dive” oduševile publiku u Nišu

Meri Cetinić, Gabi Novak i Tereza Kesovija, dive čija muzika, duh i mladost odolevaju vremenu, održale su koncert sinoć u Domu Vojske u Nišu.

Ove dame priredile su Nišlijama jedno prijatno veče.

One su na muzičkoj sceni još od 60-ih godina prošlog veka, pa je na koncertu bila pretežno starija publika. Zanimljivo je bilo videti bake i deke sa svojim unucima.

Svaka od tri dive sa svojim stilom i ritmom činile su koncert dinamičnijim, a publika je mogla podjednako da uživa u pojavi Meri, Gabi i Tereze.

Iako stidljiva pri pevanju pesama, publika je gromoglasnim i dugim aplauzima pozdravljala “Dive”.

Atmosfera je odisala nostalgijom za starim vremenima što se moglo videti u ponekim suzama na licima ljudi u publici, kao i kroz komentare samih “Diva”.

Bilo je i onih koji su odlazili do “Diva” na pozornicu da bi im uručili cveće ili neki poklon i tom prilikom podsetili na stara prijateljstva i neka prošla vremena.

“Dive” su bile neposredne u komunikaciji sa publikom i strpljivo su saslušale svakog ko bi se popeo na binu da ih pozdravi ili zatraži autogram.

2 comments

  1. Koncert je bio fenomenalan. Bilo je i puno mladog sveta koji zna sta je muzika… Zaista se u pojedinim momentima dotakla umetnost… Sve postavanje ovim damama, posvebno gospodji Kesoviji!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *