Škola pletenja za niške studente

Od 19. novembra u zgradi Univerziteta u Nišu za studente će biti organizovana obuka za pletenje i heklanje koju će držati Nišlijka Nataša Blagojević.

Nataša se već nekoliko godina bavi pletenjem, a o tome često piše i na svom blogu “Naky hand made”.

Za sve zainteresovane, u petak, 16. novembra u 19:30h biće organizovano predstavljanje tehnika heklanja i pletenja na 3. spratu na Univerzitetu.

Na ovoj prezentaciji moći ćete da vidite koja je razlika između ove dve vrste rada, da se oprobate u tome, saznate koje su koristi, ali i da vidite programe radionica. Prezentaciji mogu prisustvovati svi zainteresovani.

– Cilj nam je da svi polaznici dobiju vunicu i igle kojima će raditi i koje će moći da zadrže, kao i da svi rade sa istim kvalitetom i istom debljinom vunice i igala – kaže Nataša.

Kako je najavljeno, radionice će biti održavane radnim danima od 20h do 22h i subotom od 11h do 15h. Planirano je da rad bude organizovan u malim grupama, a polaznici dobijaju neophodan materijal.

Organizatori kažu da je broj mesta ograničen, a prvih dvadeset prijavljenih dobiće besplatan kurs.

Prijavljivanje je otvoreno do 17. novembra, prijavu možete popuniti – ovde.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mejl skola.prelo@gmail.com.

3 comments

  1. Odlicno, jer mi sa zavrsenim fakultetima sedimo kuci za dzabe i ne znamo ni da heklamo ni da pletemo, tako da za ove koji jos uvek studiraju nada da ne polude jos uvek postoji, jer kazu da heklanje i pletenje smiruje zivce.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *