Simonović: hitno pustiti karte u prodaju

Gradonačelnik Niša zatražio je hitan sastanak Teniskog saveza Srbije i pozvao potpredsednika Saveza da se izvini zbog “iznošenja neistina o tome ko je zadužen za prodaju karata”.

Simonović kaže da je “distribucija i prodaja karata isključivo obaveza Teniskog saveza Srbije” i zatražio “detaljno objašnjenje” zbog čega ulaznica još nema, piše u saopštenju dostavljenom medijima.

-Tražim od nadležnih da hitno obezbede prodaju karata i da posle održanog sastanka o tome obaveste javnost – kaže Simonović.

Gradonačelnik je pozvao i potpredsednika Teniskog saveza Srbije iz Niša Miodraga Tomića da se javno izvini zbog, kako je rekao, iznošenja neistina o tome ko je zadužen za prodaju karata.

– Miodrag Tomić i ranije je učinio sve da Dejvis kup ne bude odigran u Nišu iznoseći u javnost spekulacije o nedostatku uslova za održavanje ovog teniskog meča – kaže gradonačelnik Simonović.

Potpredsednik Teniskog saveza Srbije iz Niša Miodrag Tomić, rekao nam je jutros da smo ga “uhvatili” na putu ka Beogradu i da nije čuo za otpužbe gradonačelnika.

On tvrdi da Teniski savez nije ni trebalo da se bavi prodajom ulaznica, već da je to prepušteno niškoj televiziji Belami.

– Zaista ne znam šta sam ja to kazao. Sve ćemo to da razjasnimo na sastanku u Teniskom savezu Srbije – kratko je prokomentarisao Tomić.

Tomić je potvrdio da će sastanak povodom organizacije Dejvis kupa u Nišu biti održan danas u TS Srbije u Beogradu, ali nije izneo više detalja. Više o ovom sastanku možete pročitati u posebnom tekstu – ovde.

Reprezentacije Srbije i Švedske trebalo bi da se sastanu u Nišu od 10. do 12. februara u okviru prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa.


Skandal oko prodaje karata nastao je jer su najviši gradski i funkcioneri Teniskog saveza samo u poslednjih mesec dana mnogo puta najavljivali i odlagali početak prodaje ulaznica.

Ali, juče tokom popodneva, Vitko Radomirović, vlasnik TV Belami i jedan od suorganizatora Dejvis kupa, izjavio je za TV5 da su karte već rasprodate.

Published
Categorized as Sport

19 comments

  1. rasplice se klupce polako… sve ovo smrdi sa dna, tj. lokala. izgleda da je tomic ‘ovlastio’ belamie da bude ‘distributer’ karata u nisu. a ovi su zabrljali i eto skandala… da su lepo prodavali karte narodu ne bi nista od ovoga bilo, i mogli su lepo da si tutnu neki dinar u dzep. nego bili alavi…

    1. Teniski savez Srbije je angazovao Belle Amie…a ovaj Tomić je činio sve samo da ne dovede Davis Cup u Niš tako da je i on sigurno umešan…

      Ko će kome (da smesti) ako neće svoj svome.

    2. Ne lupajte bre kad nemate pojma
      Koj ce djavo Vitko u celoj prici, ocete da znate,,,Grad nis je dao Teniskom savezu 7 miliona dinara i otkupio sve karte…. a Simke je iz neznam kog razloga to dao Vitku da radi, i znalo se da nece biti karata jer ce biti sve podeljene glavonjama. I ne optuzujte Tomica iz Teniskog saveza, cevek se bori vise od 10 godina da se organizuje neki turnir u Nisu. Sutra bi malo bio Dejvis kup u Nisu da Tomic nije izabran za potpredsednika TSS

  2. Meni uopste nije jasno zasto bi neko ovlastio Belle Amie kompaniju za prodaju karata, ne samo za Davis cup nego za bilo koju drugu priliku! Zna se gde se kupuju karte. Uostalom, zar nasa hala nema blagajnu???

  3. Umesto da je pritisnuo policiju da pokrene istragu i da pošalje finansijsku inspekciju u Bellamie on organizuje sastanke u Beogradu!
    Još jedna prilika da se još malo uvlači u d… gazdama.

  4. Pa secate se da je bella amie bio nesto oko organizovanja Breninog koncerta. Bila je emisija koja se zove ceo dan sa Lepom Brenom,kada je Brena imala koncert u Sofiji i to na bella amie tv. Verovatno je Vitko smutio nesto sa Bobom Zivoinovicem. I to mu dodje to. Ali ako se nastavi sa ovakvim pritiskom javnosti,ja verujem da ce vrlo brzo biti ostatak karata pusten u prodaju.

  5. SGANDAL,SRAMOTA…KO JE OVLASTIO BELLE AMIE DA PRODAJE KARTE KAD ONA NE PLACA STRUJU DISTRIBUCIJI,ZAKUP PROSTORA SINDIKATU,TAKSE RADIODIFUZNIJ AGENCIJI,GRAD FINANSIRA NARODNE NOVINE…SRAMOTA I SKANDAL G.SIMONOVICU

  6. Opet napadate pogresne ljude. Kriv je ovaj snorkijevac koji nije dao da napravimo Nisku arenu sa 10 000 sedista i sada bi imali 6000 karata u slobodnoj prodaji. Da ne pricam da bi mozda i EP u rukometu odgledao neko od nas a ne samo Makedonce po gradu. Hala je isuvise mala a u slobodnoj prodaji se nalazi jedva 1000 karata pa sad vidite da li bi svi i stigli da ih kupite.
    A taj doticni Misko Tomic (alijas Homic, kako ga zovu u TK Radnickom) je grobar niskog tenisa. On je i ono malo ljudi koji iskreno vole tenis oterao rasparcao tako da sad u Nisu postoje 5 teniskih klubova, a ne zna se koji je smesniji.

  7. E ti ako ih ne opravis, cuti bre bruko jedna, pa ti si dao Vitku karte. Koje karte ces da pustis u prodaju? One sto si podelio po javnim preduzecima….

  8. Vitko ce te karte da tapka. E …. ko nezna Vitka.
    Ako more, sve sami prevaranti. Pravi grad kulture!? Tapkaros kao kulturni poslanik. Stojce se sada prevrce u grobu.

  9. Ni jedan klub iy okoline nije dobio karte, samo su dobili niski klubovi.Sta je poenta.Gospodin MISKO Tomic je dao tapkarosima karte i resio da se za male pare blamira kao i uvek. Ali doci ce i njemu kraj

  10. Ko je bre delio karte po javnim preduzecima? Ja radim u javnom preduzecu i niko nista nije dobio, cak ni direktor. A ovaj dugokosi i nalickani rotarijanac je stvarno pricao kako hala nema visinu za Dejvis kup, a sad se muva tu kao neki organizator. Prvi je bio da se ne igra u Nisu.

  11. Ko je taj Miško,ko je taj Vitko?Strašno da ne moze da bude strašnije.
    Polusvet i dalje ovom našom palankom radi šta hoće.

  12. Gradom je kruzila prica da je Brena dobila halu Cair besplatno za koncert da bi Boba Zivojinovic izdejstvovao da se mec igra u Cairu, e,sad da li su to gradske price ili istina znaju samo organizatori. Inace bilo je i na tv-u da hala ne ispunjava uslove za 1.5 metara visine. Ipak drago mi je sto ce neki dogadjaj da se organizuje mimo Beograda. PS. Vratite nam rukometase obavezno da Cair grmi.

  13. Ja sam cekao do sada karte u knjizarama Delfi i Indigo,kako je saopsteno na sajtu teniskog saveza Srbije…ali karata nema,radnici u tim prodavnicama kazu je ostalo samo za VIP lozu po ceni od 2000 din za jedan dan,pa posle nema ni te karte,pa posle toga da nije bilo struje,pa da im je pao sistem itd itd
    SRAMOTA !!!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *