Fudbalerke Mašinca počele pripreme

Trener Perica Krstić izvršio je prozivku igračica Mašinca na stadionu na Delijskom Visu na početku priprema za Prvu ligu.

Niške fudbalerke krenule su sa pripremama za početak nove sezone u kojoj najavljuju borbu za titulu prvaka države i osvajanje Kupa Srbije. Na prozivci je bilo 36 igračica, koje će trenirati dva puta dnevno prema programu koji je spremio šef stručnog štaba Perica Krstić.

– Cilj nam je da posle 2 godine pokušamo da vratimo titulu prvaka gde pripada. Želimo titulu i Kup, da bude kao i ranije. Sačuvali smo tim iz prošle sezone, hoćemo da se i malo pojačamo i spremimo za početak prvenstva – rekao je Perica Krstić.

Na prozivci su se pojavile 4 nove fudbalerke koje će pomoći Mašincu da ispuni ciljeve. To su Dejana Boškan, Bojana Ivanova, Aleksandra Lazarević i Jovana Vasiljević.

Prvensto počinje 11. avgusta, a do tada će fudbalerke Mašinca trenirati dva puta dnevno na stadionu Mašinca na Delijskom Visu. Nišku ekipu, zatim, očekuje turneja po Makedoniji i pripremne utakmice.

– U Makedoniji ćemo biti od 27. do 31. avgusta i trebalo bi da odigramo utakmice sa ekipama Naše taksi, Ohrida i jednim klubom iz Albanije – dodao je Krstić.

Posle 3 godine pauze, na Delijskom Visu bi trebalo da ponovo bude igran Naissus Kup gde će učestvovati Mašinac i najverovatnije Napredak, Nives, Lavice, Jagodina i dve internacionalne ekipe.

Krstiću će na treninzima pomagati Tamara Jovanović, bivša kapitenka Mašinca koja je prošla sve selekcije ovog kluba.

Žreb za Prvu ligu će biti obavljen 20. jula.

Published
Categorized as Sport

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *