Održan miting DSS-a u NIšu

Lider Demokratske stranke Srbije, Vojislav Koštunica rekao je da su evrointegracije Srbiji donele samo štetu.

Na centralnom gradskom trgu Nišlijama se obratio predsednik DSS-a Vojislav Koštunica. On je naglasio da je pravi put, politički i vojno neutralna Srbija.

– Samo vojno i politički neutralna Srbija može da odbrani svoj legitimitet i sačuva Kosovo i Metohiju unutar Srbije. Evrointegracije donele su samo štetu Srbiji i Srbija treba da stavi tačku na njih – rekao je Koštunica.

DSS vidi Srbiju kao slobodnu i poštovanu zemlju, a ne kao vazale Evropske unije.

– Srbija na sledećim izborima treba da izabere put korenitih i temeljnih promena, a prioritet za koji narod treba da se opredeli je slobodna i ponosna Srbija – naglasio je Koštunica.

15 comments

  1. Bilo ih je 300 na trgu. Zavrsili su u Nisu, ne prelaze cenzus.Adzic je pravio rezultat a Lapcevic je najveca stetocina, unistio je DSS u Nisu.

  2. Voja zivi u nekom svom svetu. Za ovaj nas je samo pogresan covek u pogresno vreme i na pogresnom mestu. Samo ga jos nisu obavestili o tome. :))

  3. Ivana, ajd ostavi broj telefona ako si spremna da se kladis u svoju tvrdnju da ne prelaze cenzus. Prelaze, imace oko 8-9 %

    1. Ivane, zabranjena je medijska najava stranačkih skupova.
      Mnogi mediji to ne poštuju, ali to je već stvar njihove uređivačke politike.

  4. 25.априла одржан је митниг Српске радикалне у Нишу, у сали Симфонијског оркестра, међутим очигледно да то није довољно политички коректна вест, да би се објавила на Јужним вестима. Не знам због чега се Српска радикална странка потпуно медијски игнорише.

    1. Moj drug pravio zurku pre neko vece, ni meni nije jasno zasto to nisu ispratili i objavili… 🙁 Bilo je sigurno 120 coveka na veselju…

    2. Možda zato što je teško sažeti toliku količinu primitivizma na ovako malom prostoru. Uostalom, otkad su radikali prihvatili ćirilicu, Internet i sve tekovine kapitalističkog zapada? Idi na http://www.juznevesti.com pa proveri. Možda tamo ima nešto o tom događaju.

  5. Српска радикална странка има највећи број одборника у Скупштини града Ниша. Усвакој нормалној демократији то мора да се уважава и она мора да има одговарајућу медијску пажњу. Свако има право да стекне некакав утисак, па макар и да има утисак да је СРС странка примитиваца, али вође СРС не дипломирају у шестој деценији живота. Урадили су то у пристојно време, док су још били млади.

  6. Mnogo ljudi iz mog okruzenja ce glasati za dss, imace preko 10%. Zanimljivo je i da ce mnogi glasati za kostunicu ali nece za njegovu stranku

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *