NS: “Bez izbornih mućki u Crvenom krstu”

Dejan Rajčić, prvak stranke Nova Srbija u Nišu, pokazao je na konferenciji za novinare dokument Osnovnog javnog tužilaštva u kome se navodi da se odbacuje krivična prijava protiv NN lica u Opštinskoj izbornoj komisiji, koje je pokušalo krađu izbora u opštini Crveni krst.

Rajčić to komentariše kao presedan jer se tim dokumentom dokazuje da mućki na izbornim mestima u ovoj opštini nije bilo!

– Svi dobro znaju da su se izbori u ovoj opštini ponavljali nekoliko puta baš zbog nepravilnosti, a sada dobijam dokument u kome se navodi da se na osnovu člana 235 stava 1, moja tužba odbacuje. Još se kaže da podneta prijava protiv NN lica u izbornoj komisiji i biračkom mestu broj 3 ne može da se procesuira jer ne postoji osnovana sumnja da je bilo koje lice učinilo navedeno krivično delo odnosno uništavanje dokumenata o glasanju. Šta reći posle ovog spisa kada su građani u ovoj opštini tokom mesec dana takoreći svake nedelje bili na glasanju, pa čak jednom i u subotu – objasnio je Rajčić na konferenciji za novinare.

2 comments

  1. Svaka cast nasem pravosudju kad zmuri nad ovakvim stvarima! Vi ste iz Nove Srbije dokazali ,nahvatali lopove cak ste i dyak sa listicima pronasli ALI oni ni prstom da mrdnu! Neka pustite ih da se dave u svom demokratskom blatu jer nekada je besmisleno prekidati besmisao u svom toku!!!

  2. eeeee sta sve trpi ovaj grad! Bravo za Novu Srbiju ali neverovatno mi je da DS cuti i pusta da se ovakve stvari dogadjaju u Nisu! I jos mi je neverovatnije da Niski DS trpi onog simonovica teletabisa i dalje u svojim redovima! ? Glumata decko nesto umislio da je bitan faktor u gradu a sustinski nit je na funkciji u DS niti je vise Gradonacelnik ,,,tako da decace simone tele-tabise idi lepo na rezervnu klupicu i iskuliraj malo!Proslo je tvoje i banetovo ,dolaze novi ljudi sa novom energijom!!! PA PA

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *