250. put pred publikom

Na predstavi “Pljačka 3. maja” koja je izvedena u Nišu, Milan Marković, koji u ovoj komediji igra glavni lik Gvozdena, sinoć je na scenu izašao po 250. put, a kolege glumci priredili su mu malo iznenađenje.

Publika je nakon predstave Akademskog pozorišta SKC-a, imala prilike da prisustvuje zanimljivoj dodeli priznanja.

Kolege glumci poklonili su Milanu majicu na kojoj su se prethodno potpisali. To je bio njihov način da jedan jubilej obeleže u svojm mladalačkom i duhovitom stilu.

Ovaj mladi glumac u Akademskom pozorištu igra oko 7 godina i jedan je od veterana.

Inače, “Pljačka” je prvi put izvedena u pozorišnoj sezoni 2010/11, a ovo je bilo njeno 22. izvođenje. I ovog puta sala SKC-a bila je do poslednjeg mesta puna.

Predstavu zanimljivom čini i to što glumci svaki put dodaju po neki novi duhovit skeč. Pošto nikada nije ista često se desi da u publici ima i onih koji su je već nekoliko puta gledali.

Program Akademskog pozorišta SKC-a za novembar možete pogledati – ovde.

3 comments

  1. Odličan tekst i talentovani glumci! Ono što nedostaje jeste veći prostor za izvođenje predstave i više mesta za gledaoce. Šteta je što se finansiraju neke gluposti, a u umetnost se ne ulaže.

  2. Лепота живљења на сцени је саткана од мисаоних врхова који се доатакну, поетичних шетњи са оне стране ума, емотивних проветравања и још хиљаду малих великих тренутака од којих се плету снови, али је можда највећа радост у свему томе трајање. Добар ветар, добри Мико!
    ПС: Број мог рачуна знаш. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *