Ilić odradio prvi trening sa fudbalerima Radničkog

Novi trener niškog Radničkog Aleksandar Ilić odradio je prvi trening sa fudbalerima i kaže da očekuje da sa ostvari zacrtani plan, a to je plasman u Superligu.

Dan posle postavljanja Aleksandra Ilića za novog trenera Radničkog nakon ostavke Aleksandra Kuzmanovića, novi strateg niškog tima je odradio prvi trening na stadionu Čair. Sporazum je postignut do kraja sezone, a plan je jasan – Superliga.

– Ovaj posao nije težak, a veliki je izazov. Svi u klubu, igrači i ja treba da uložimo snagu da postignemo zacrtani plan, a to je Superliga – rekao je Aleksandar Ilić pre treninga.

Radnički je prvi na tabeli Prve lige i ima 2 boda više od prvog pratioca Donjeg Srema i 8 od trećeplasiranog teleoptika. Neće biti lako, ako se zna da više ekipa pretenduje na pozicije koje sledeće sezone vode u Superligu.

– Glavni konkurent je Donji Srem. Čeka nas još puno utakmica, a očekujem da se ekipa istakne i izdigne iznad svega – dodao je Ilić.

Priliku da prvi put sedne na klupu Radničkog ove sezone imaće u nedelju, 1. aprila kada Radnički gostuje Kolubari. U prvom delu sezone Nišlije su na Delijskom Visu slavile sa 2:1, a Kolubara trenutno ima 10 bodova manje od Radničkog i nalazi se na 9. mestu.

– Ono što za sada znam je da su petorica igrača povređeni, a trojica nemaju prava igranja zbog kartona. Stvaraju se problemi oko sastava, ali imamo veliki fond igrača. Ko se najbolje pokaže, dobiće priliku – istakao je Aleksandar Ilić.

Do kraja sezone fudbalere Radničkog imaju još 14 utakmica.

Published
Categorized as Sport

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *