Živković okuplja simpatizere preko Fejsa

Svi koji žele da podrže novu stranku Zorana Živkovića mogu to da urade na novoformiranom sajtu, koji je bivši premijer predstavio na svojoj Fejsbuk strani.

Živković je koristeći ovu popularnu mrežu obavestio sve koji bi hteli da podrže njegovu novu stranku da popune pleriminarnu pristupnicu na www.novastranka.rs.

– Poštovani prijatelji, ako želite da date podršku osnivanju nove stranke, o kojoj zajedno pričamo poslednjih par nedelja, idite na sajt www.novastranka.rs. Tamo se nalazi preliminarna pristupnica, čijim popunjavanjem ulazite u bazu simpatizera buduće stranke – stoji na Živkovićevoj Fejsbuk strani.

On je još jednom ponovio da će stranka biti osnovana februara 2013. godine, kao što je pre nekoliko dana i najavio.

Naglasio je da će tada svim simpatizerima biti dostupne prave pristupnice za članove, a status simpatizera omogućiće im lakši pristup svim informacijama o pripremama za osnivanje stranke.

Živković je još ranije najavio da će nova stranka biti u političkom centru ni levo, ni desno, a ime će biti poznato tek u februaru.

Zanimljivo je da svi koji žele da popune preliminarnu pristupnicu pored osnovnih podataka moraju da unesu i “važan datum u porodici”.

Prema podacima sa “fan stranice” Zorana Živkovića, do danas u 17h registrovano je 512 simpatizera stranke.

12 comments

  1. Samo je jos on potreban. Za vreme njegove apsolutne vladavine u gradu od 1997 do 2004.(njega, cirica i ostalih) ne postoji ni jedna vidljiva stvar koja je uradjena za grad ali ni jedna ozbiljna vidljiva stvar. Vazno da je sebe afirmisao kao kapitalistu…Jedino sto cenim kod njega jeste hrabrost koju je imao za vreme milosevica i to sto nije kupovao diplomu kao mnogi lokalni i drzavni funkcioneri sadasnji i bivsi…

    1. Jak intelektualac! Jedini premijer na svetu bez fakultetske diplome. Zato se i odrzao jedva godinu dana, a nas je uvalio u dugove savetima da ne placamo racune. Jak ekonomista, nema sta!
      Mogu da zamislim novu stranku sa njim i ostalim skorojevicima i lezilebovicima.

    2. Nije mnogo urađeno dok je on bio gradonačelnik Niša….kako da ne.

      1. Kaži mi za vreme kog gradonačelnika je urađeno više ? Hoću konkretne stvari da nabrojiš.

      2. Bio je gradonačelnik dok je još Sloba bio na vlasti. Nije imao neki novac na raspolaganju, ali je sve jedno:
      a) sredio toplane u gradu
      b) obnovio deo infrastrukture
      c) grad je počeo da se čisti bolje
      d) KULTURNE MANIFESTACIJE – Proslava NG na trgu uz vatromet, proslava Srpske NG, NISOMNIJA, itd.

      Ne znam koliko je stavio u džep od privatizacija, ALI SVI SU – samo što on ne pljačka svakodnevno siromašan narod kao današnji političari.

      Ima hrabrosti, za razliku od današnjih političara.

      Direktan je i konkretan.

      Da li može bolje ? Naravno da može, ali ja stvarno ne znam ko je bolji u ovom trenutku.

  2. ta priča je pričana i kad je bio dos,upravo čitam belu knjigu koju su delili tada biće moderna ,jaka srbija. strane investicije u mađarskoj čekaju samo da cobi ode itd.oni su stvarno dočekali kintu a nama građanima ebase kevu.

  3. Pa sad sto se diplome tice bar je nije kupovao! A mnogi danasnji na vlasti u gradu imaju kupljene ili su im tate zavrsavale od srednje skole do faksa,a neki prica se i nemju diplome a kao imaju dok obavljaju direktorske i ostale funkcije u gradu.A ovi tek doktori sto je zaista imaju i strucnjaci su ,sta im vredi kad se opet nagurase u politiku! Moz mi da pricamo sta hocemo ali Zile je nas Nislija,nije doso iz neke Kos.Mitrovice ili iz CG.ili BG .

  4. Zbog tog ZIVKOVICA mi seku struju svaki mesec sto nas je pozivao na gradjansku neposlusnost da skinemo SLOBU pa me kamata na kamatu udavi pa se pravi englez kad sam ja to reko,a arhiva unistena iz niske televizije.Neces ga vise.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *