SPS održao miting u Nišu

Na predizbornoj konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS u Nišu, kandidat za predsednika Ivica Dačić istakao da će jug zemlje imati prioritet u razvoju.

– Južna Srbija imaće prioritet u razvoju zemlje, to vam ja garantujem – bio je jasan Dačić.

Dačić je istakao da je za saradnju sa evropskim zemljama, sa Rusijom i Kinom, ali da oni ne mogu da odlučuju ko će biti predsednik Srbije.

– Ko će biti predsednik ove zemlje odlučiće narod, odlučićete vi. Zato nama ne trebaju savetnici iz inostranstva. Moj savetnik je narod koji slušam – rekao je Dačić.

Na konvenciji održanoj u hali “Čair” Nišlijama su se obratili i Milan Krkobabić, Dragan Marković Palma, Milorad Stošić i Igor Novaković. 

14 comments

  1. zbog napada gljivice juce bio haos u gradu!!!
    na skupu sve velikani, tigar, profesor plagijator poznatiji po kradji izbora i ostala sitna svita u istom elementu kvaliteta i respekta. suuuuper

  2. Ja cu da glasam za Dacica! Oni su se uzdigli posle svega sto su uradili ovoj zemlji. Tu su pokazali, pored svoje drskosti i gramzivosti, i svoju hrabrost i spremnost!

  3. Kao u Slobina vremena. Autobusi sa ljudima koji nose zastave. Registracije Knjazevca, Pirota, Nisa,… Dovezeni na konvenciju svojom voljom (bilo je radno vreme kad su zakrcili Cair). Doduse, i to je jeftinije nego bilbordi i reklame na tv-u.

    1. Da, bilo je 10 autobusa iz okruzenja, a to je maksimalno 500 ljudi, od 4500 koliko ih je bilo u hali Cair. A bio je kisovit radni dan. Mozete da nas ne volite, to je vas izbor, ali veliki rast rejtinga u toku ovog mandata dovoljno govori kako smo radili i da to narod prepoznaje…

    1. Ne!

      Najjača mu je definitivno ona kada kaže da je Milošević svojevremeno pričao da niko ne sme narod da bije….a on to preformulisao u ,,neće vas niko da laže,,!

  4. Jedino iznenadjujuce sto se u narukvicinom Koferce bendu ovde da uociti, to je da je Palmi najzad uspelo da stavi kravatu.Zasigurno uz pomoc ovih lepotana oko njega.Neko od njih izgleda poznaje metod kako kornjacu naterati da iz oklopa izbaci glavu napolje.Sve cestitke.

  5. Pogledajte samo ove gladnike odnosno koferase . Ali ove plutajuce glave sto su oko njih pa da li su toliko nenadjubreni ili neslani i da ne vide da su nas uvalili u nenormalne dugove ljudi ako vas ima potrebna je buna protiv dahija

  6. Sada mi je tek jasno zašto su se onoliko helikopteri vrteli po niškom nebu juče!

    Toliko da nisam ni znala da je SPS u gradu stigao sa svojim konvojem…..toliko ih je malo bilo da je čak i saobraćaj bio normalan!

    A što se tiče obećanja i garantovanja….dosta smo ih čuli…od vas crvenih vala pogotovo!
    Nemojte više da ste smešni….sklonite se sa političke scene jer ovo što vi radite je sramota!

  7. Prijatno sam iznenađena činjenicom da “lider niških socijalista” sinoć na skupu nije govorio. To spada u domen naučne fantastike. Podrška Novakoviću!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *