Miletić ponovo na čelu USS

Na Izbornoj Skupštini Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, dosadašnji predsednik, jednoglasno je izabran kao jedini kandidat za predsednika stranke.

Miletiću, koji je ujedno i predsednik opštine Svrljig, ovo je drugi mandat na mestu predsednika Ujedinjene seljačke stranke, čije je sedište u Svrljigu, u kome ova stranka ima apsolutnu vlast sa 14, od ukupno 27 odbornika u lokalnoj Skupštini.

Izborna Skupština, kojoj je prisustvovalo oko 200 delegata iz cele Srbije, održana je u nedelju, 11. novembra, u Sali Simfonijskog orkestra u Nišu, a pored reizbora Miletića na mesto predsednika, Skupština je izabrala i ostale organe stranke.

Novi potpredsednik je Zlatan Đurić (Sremska Mitrovica), predsednik političkog saveta Dragiša Terzić (Arilje), a Izvršni odbor činiće predsednica Jelena Trifunović (Svrljig) i članovi Tomislav Vasić (Svrljig), Vlada Milosavljević (Svrljig), Đuro Zdravković (Leskovac), Zoran Milićević (Kraljevo), Slobodan Milosavljević (Smederevska Palanka), Goran Ubavić (Blace), Dragan Milenković (Trstenik), Radivoje Panić (Aleksinac), Marko Pujović (Niš), Čedomir Zdravković (Niš) i Dragoljub Živković (Zaječar).

Za novog generalnog sekretara USS imenovan je advokat Dušan Ilić iz Niša.

Published
Categorized as Politika

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *