“Totalni opoziv” u “Kupini”

Nišlije će večeras moći da pogledaju filmove “Totalni opoziv”, “J. Edgar” i “Besmrtni”, ovi filmovi će biti na repertoaru bioskopa narednih nedelju dana.

Totalni opoziv” je akciona naučno-fantastična avantura. Daglas Kvejd, nezadovoljan svojim životom, odlazi u kompaniju “Rikol” koja se bavi pretvaranjem snova u sećanja. Problem nastaje kada se proces pretvaranja iskomplikuje i Kvejd počne da veruje da je špijun i beži od policije.

U begu od policije i Kohagen, predvodnika slobodnog sveta, Kvejd se udružuje sa pobunjeničkom ratnicom kako bi pronašao vođu podzemlja i zaustavio Kohagena.

Dok granica između fantazije i realnosti postaje sve nejasnija Kvejd postepeno otkriva svoj identitet, pravu ljubav i konačnu sudbinu.

Povodom početka prikazivanja ovog filma, u Kupini organizuju i nagradnu igru preko njihove Fejsbuk strane, a više informacija o tome uskoro ćete moći da nađete na sajtu bioskopa.

Biografska drama “J. Edgar” se bavi se istraživanjem javnog i privatnog života čoveka koji je sprovodio zakon u Americi skoro pedeset godina. Edgar (Lepnardo Di Kaprio) je čovek koji je stvarao strah i divljenje, grdnju i poštovanje.

Ali iza zatvorenih vrata, čuvao je tajne koje bi unistile sliku o njemu, njegovu karijeru i njegov život.

U toj borbi da spasi svoju zemlju, često je menjao pravila igre, verujući da će tako zaštititi ljude u Americi.

Njegovi metodi bili su nemilosrdni i herojski, dok se on divio svetu od koga je priželjkivao priznanje.

Film je režirao Klint Istvud, a pored Di Kapria glume Armi Hamer, Naomi Vats i Džoš Hamilton.

Besmrtnici“, bogovi sa Olimpa izbrali su u Tezeja da savlada nadmoćne horde nemilosrdnoga kralja Hiperiona.

Hiperion je odlučio u jednom od svojih krvoločnih pohoda posetiti i dobru staru Grčku, u ime žena, Dioniza i slavnih krvavih dana.

Naravno, junak veći od života uz pomoć samih bogova i šačice hrabrih “seljaka” preuzima u svoje ruke sudbinu čitave ljudske civilizacije.

U bioskopskoj sali 1 možete pogledati i 3D ostvarenja “Madagaskar“, “Ledeno doba” i “Čudesni Spajdermen“, kao i film o Betmenu “Uspon mračnog viteza” koji je na programu od prošle nedelje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *