3 premijere u “Kupini”

U niškom bioskopu u četvrtak, 13. septembra biće održane premijere filmova “Pritajeno zlo”, “Meda” i “Lol”, novi filmovi počinju od 18:50h.

Kako najavljuju u “Kupini” film “Pritajeno zlo: Osveta” rađen je vrhunskoj 3D tehnologiji, a u bioskopu će biti prikazan jer je dobio najviše glasova na anketi sajta.

– I ovog puta poslušali smo preporuke i želje nasih gledalaca koji su na sajtu najčešće glasali za “Pritajeno zlo”. Pored toga, u toku je i nova anketa pa će Nišlije imati prilike da ponovo biraju film koji žele da pogledaju – kaže Vesna Lazić, PR bioskopa.

Glavnu ulogu u filmu igra Mila Jovović, ona je jedina nada ljudskoj rasi za spas od smrtonosnog T virusa koji je stvorila “Umbrella Korporacija”. Virus pretvara ljude u legije krvoločnih zombija. Mila Jovović će uz pomoć novootkrivenih saveznika i bliskih prijatelja,pokušati da preživi i pobegne od neprijatelja na ivici zaborava.

Od 20:25h na programu je premijera komedije o medi Tedu. Film je kombinacija igranog filma i kompjuterske animacije, a govori o Džonu Benetu, odraslom čoveku čija je dečja želja oživela omiljenog plišanog medu. Tedi nema nameru da napusti Džonija što izuzetno nervira Džonovu vrlo strpljivu devojku, Lori Kolins. Ipak, Ted će neočekivano pomoći osvom drugaru da od nezrelog momka postane odrastao čovek.

U Sali 2 od 19:15h i 21:15h biće prikazan film “LOL“, koji kombinuje dramu, komediju i romansu. Ova priča opisuje odrastanje u današnjem digitalnom svetu.

Na početku nove školske godine u srednjoj školi, Lola daje sve od sebe da pronađe ravnotežu između porodice, škole, prijatelja i ljubavi.

Kroz priču Lole film govori o potrazi tinejdžera za nezavisnošću i sopstvenim identitetom.

Dodadne projekcije animiranog sinhronizovanog 3D filma “Hrabra Merida” Nišlije će moći da pogledaju i tokom vikenda u terminima od 11h i 12:50h.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *