Akcija Južnih vesti za firme sa juga

Kako bi izašli u susret firmama sa juga Srbije i doprineli razvoju privatnog sektora, Južne vesti nude popust od 20% za sve vrste reklamiranja i oglašavanja na portalu ugovorenih do 31. decembra ove godine.

Svesni smo negativnog uticaja ekonomske krize na poslovanje u Srbiji, pogotovo u našem regionu i zato želimo da ukažemo na neiskorišćene potencijale i tržišta, jer je “pametna” reklama, po rečima stručnjaka, uvek najbolji poslovni potez i najbolji put do novih klijenata.

U susret novoj, nadamo se, boljoj 2013. godini, nudimo popust za sve sklopljene ugovore do kraja ove godine, svejedno da li vam treba kratkoročna reklama ili saradnja na “duge staze”.

Vreme realizacije vaše reklame, banera ili PR teksta nije uslov za popust, treba samo da se upoznate sa našom ponudom i odlučite se za neki paket do 31. decembra.

Južne vesti imaju više od 1.600.000 otvorenih stranica mesečno i trenutno su najčitaniji i najcitiraniji medij u južnoj i jugoistočnoj Srbiji, i jedan od retkih medija koji je čitan i severno od Niša.

Ali tu se vaše tržište ne završava, jer preko društvenih mreža, pre svega Facebook-a i Twitter-a možemo vam obezbediti još bolji put do potencijalnih klijenata i otvoriti potpuno nova tržišta.

Zar ne mislite da je vreme da postanemo partneri i rastemo zajedno?

Za bliže informacije o celoj kampanji i ponudama možete se obratiti našoj marketing službi.

Published
Categorized as Ekonomija

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *